Dolge hlače

Izdelkov: 6

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Sutra hlače

  prAna - Sutra hlače

  Redna cena: 79,90 €

  Klubska cena: 63,92 € (-20%)

  Sutra Hlače prAna imajo slogan: "Izdihni in se oddahni. Našel si Hlače, katere lahko nosite cel vikend." Narejene so iz konoplje, elastana, in recikliranih plastenk. Preprosto nudijo skoraj nebeško počutje, udobje in neovirano gibanje....
  Izvejte več

 2. Axiom Jeans hlače

  prAna - Axiom Jeans hlače

  Redna cena: 89,90 €

  Klubska cena: 71,92 € (-20%)

  Axiom Jean Hlače prAna so odlične kavbojke za vse športne navdušence. So prave kavbojke, a resnično udobne. Zelo trpežne in obenem nežne za kožo ter skoraj neuničljive, tudi če v njih plezamo, jih ostra skala le težko poškoduje.
  Izvejte več

 3. Stretch Zion hlače

  prAna - Stretch Zion hlače

  Redna cena: 84,90 €

  Klubska cena: 67,92 € (-20%)

  Stretch Zion Hlače prAna že sam naziv pove vse, saj so eden najstarejših prAninih produktov. Material Stretch Zion je tisti material, v katerega pri prAni vložijo največ truda in je najtežje proizvedljiv. Zato so Hlače tudi tako odporne, da je to hkrati njihova najslabša lastnost, saj jih kar ne moremo uničiti.
  Izvejte več

 4. Ecliptic hlače

  prAna - Ecliptic hlače

  Redna cena: 89,90 €

  Klubska cena: 71,92 € (-20%)

  prAna Ecliptic hlače bodo v hipu postale vaše najljubše hlače. Primerne za za vsak dan, plezanje, pohodništvo, še za pižamo jih boste želeli. So zelo udobne, mehke kot svila, trpežne in top izgled ter še bi se našlo kaj nudijo.
  Izvejte več

 5. Zander hlače

  prAna - Zander hlače

  Redna cena: 79,90 €

  Klubska cena: 71,91 € (-10%)

  Prana Zander so vzdržljive in trpežne hlače za plezanje in vsakodnevno uporabo. Omogočajo popolno svobodo gibanja in hkrati tudi zelo dobro "dihajo". Izdelane iz organskega bombaža!
  Izvejte več

 6. Bronson hlače

  prAna - Bronson hlače

  Redna cena: 74,90 €

  Klubska cena: 59,91 € (-20%)

  Bronson Hlače so prAnine najboljše platnene Hlače. A naj vas ne zavede pridevnik "platnene"; hlače so udobne, raztegljive in poskrbijo za odličen izgled. Primerne so za plezanje, trekinge, potepanja po mestu ali naravi, za potovanja... skratka za vsak dan in skoraj vse situacije.
  Izvejte več

Izdelkov: 6

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer