Prijava v Promonantana klub

Nogavice

Izdelkov: 3

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Phd Outdoor nogavice

  Smartwool - Phd Outdoor nogavice

  Redna cena: 25,90 €

  Klubska cena: 24,60 € (-5%)

  Smartwool PhD Medium nogavice so idealne za popotništvo in pohodništvo. V njih se bodo vaše noge počutile udobno dan za dnem. 4-degree sistem omogoča optimalno prilagajanje obliki noge. Sektorska sestava omogoča hitro sušenje na delih, kjer se bolj potimo. Smartwool PhD Medium nogavice so izdelane iz novozelandske Merino volne. Vlakna Merino volne absorbirajo znoj, ko je le-ta še v obliki pare in še preden kondenzira v svoje mokro stanje. Posledica so suhe in tople noge, poleg tega pa se na ta način izognemo neprijetnemu vonju.
  Izvejte več

 2. PHD Outdoor Light Mini nogavice

  Smartwool - PHD Outdoor Light Mini nogavice

  Redna cena: 19,90 €

  Smartwool PHD Outdoor Light Mini nogavice so prava izbira za dolgotrajne aktivnosti, kot so na primer poletni trekingi, pohajkovanja po hribih in okolici, potovanja… Odlično se prilegajo nogi in stopalom nudijo dobro podporo. Dodatne ojačitve na najbolj izpostavljenih delih ter cone z dodatnim zračenjem.
  Izvejte več

 3. PHD Outdoor Light nogavice

  Smartwool - PHD Outdoor Light nogavice

  Redna cena: 22,90 €

  Klubska cena: 20,61 € (-10%)

  Smartwool PhD Light nogavice so idealne za popotništvo in pohodništvo. V njih se bodo vaše noge počutile udobno dan za dnem. 4-degree sistem omogoča optimalno prilagajanje obliki noge. Sektorska sestava omogoča hitro sušenje na delih, kjer se bolj potimo.
  Izvejte več

Izdelkov: 3

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer