Prijava v Promonantana klub

Nad 40 litrov

Izdelkov: 6

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Huascaran 45 nahrbtnik

  Altus - Huascaran 45 nahrbtnik

  Redna cena: 109,90 €

  Klubska cena: 76,93 € (-30%)

  Pohodniški nahrbtnik za gorniške, planinske in treking ture. Anatomsko nastavljivo in zračno hrbtišče, ki med hojo ohranja vertikalen položaj nahrbtnika.
  Izvejte več

 2. ALTUS BROAD PEAK NAHRBTNIK 65+5L

  Altus - ALTUS BROAD PEAK NAHRBTNIK 65+5L

  Redna cena: 169,90 €

  Klubska cena: 118,93 € (-30%)

  Broad Peak 65+5 nahrbtnik za treking in gorniške ture. Sistem hrbtišča ATHOS drži nahrbtnik v vertikalnem položaju tudi med gibanjem levo desno, kar pomeni bolj udobno in varno hojo. Nahrbtnik ima veliko možnosti nastavitev: lahko se odstrani gornji pokrov, ogrodje hrbtišča in bočni pas, s čimer se mu zmanjša velikost in teža. Nahrbtnik ima šest dodatnih žepov: dva v pokrovu, dva stranska in dva na prednji strani, skozi katera se lahko dostopa tudi do osrednjega prostora.
  Izvejte več

 3. Khumbu 40L nahrbtnik

  Altus - Khumbu 40L nahrbtnik

  Redna cena: 139,90 €

  Klubska cena: 97,93 € (-30%)

  Altus Khumbu 40L nahrbtnik za planinske in treking ture. Osnovni material nahrbtnika je raztegljiv in trpežen Ripstop Spandex Elastic, ki omogoča lažje polnjenje in dostop do vsebine nahrbtnika. Hrbtišče je po zaslugi Air Space mrežice zračno, pa vendarle še dovolj blizu hrbtu, da ne ovira gibanja. Nahrbtnik ima štiri dodatne žepe: dva v pokrovu in dva na prednji strani, spodnji je združljiv z osrednjim prostorom.
  Izvejte več

 4. ALTUS BROAD PEAK NAHRBTNIK 50+5L

  Altus - ALTUS BROAD PEAK NAHRBTNIK 50+5L

  Redna cena: 164,90 €

  Klubska cena: 115,42 € (-30%)

  Broad Peak 50+5 nahrbtnik za treking in gorniške ture. Sistem hrbtišča ATHOS drži nahrbtnik v vertikalnem položaju tudi med gibanjem levo desno, kar pomeni bolj udobno in varno hojo. Nahrbtnik ima veliko možnosti nastavitev: lahko se odstrani gornji pokrov, ogrodje hrbtišča in bočni pas, s čimer se mu zmanjša velikost in teža. Nahrbtnik ima šest dodatnih žepov: dva v pokrovu, dva stranska in dva na prednji strani, skozi katera se lahko dostopa tudi do osrednjega prostora.
  Izvejte več

 5. Fitz Roy 45L nahrbtnik

  Altus - Fitz Roy 45L nahrbtnik

  Redna cena: 105,90 €

  Klubska cena: 74,13 € (-30%)

  Altus Fitz Roy 45L je nahrbtnik za plezalne, gorniške in smučarske ture. Nahrbtnik se na zunanji strani odpira po celi višini. Z dvema trakovoma na vsaki strani ga je možno po želji zožati. Ima zanki za dva cepina in smuči in vgrajeno prevleko za dež.
  Izvejte več

 6. Flight športno plezalni nahrbtnik s ponjavo za vrv

  DMM - Flight športno plezalni nahrbtnik s ponjavo za vrv

  Redna cena: 109,90 €

  Klubska cena: 98,91 € (-10%)

  DMM Flight je 45 l. športno plezalni nahrbtnik s ponjavo za vrv. Izpopolnjen je do zadnjega detajla (žepi, ročke za nošnjo,…) in vanj z lahkoto pospravimo vso opremo za celodnevno plezanje plus 80m vrvi. Sistem odpiranja na sistem ̋kovček˝ omogoča hiter in enostaven dostop do opreme.
  Izvejte več

Izdelkov: 6

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer