Joga

Izdelkov: 8

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. prana transformation joga blazina

  Prana - Transformation joga blazina

  Redna cena: 67,91 €

  prAna Transformation joga podloga - totalni hit! Izredno lahka, majhen volumen (kot kakšna joga brisača), izredno vpojna, biorazgradljiva naravna guma (kavčuk), super lep print …
  Izvejte več

 2. Raja joga trak

  Prana - Raja joga trak

  Redna cena: 18,90 €

  Klubska cena: 15,12 € (-20%)

  Raja joga pas / trak vam pomaga napredovati v zahtevnejših položajih, da lahko dlje časa zdržite v položaju in ga izvedete bolj pravilno, bolj optimalno. Odličen pripomoček za začetnike in za tiste, kateri imajo voljo in moč po napredku v položajih.
  Izvejte več

 3. Maha joga brisača

  Prana - Maha joga brisača

  Redna cena: 44,90 €

  Klubska cena: 35,92 € (-20%)

  Ko vam postane vroče, je tu prAna Maha joga brisača. Izjemno vpojna, hitrosušeča, nadvse prijetna ob stiku s kožo, nedrseča ko jo uporabljamo na podlogi in še in še dobrih strani tega kosa tekstila. Najboljša alternativa za zajetno frotirjasto brisačo!
  Izvejte več

 4. Womens Organic trak

  Prana - Womens Organic trak

  Redna cena: 14,90 €

  Klubska cena: 11,92 € (-20%)

  Womens Organic trak je idealen za plezanje, jogo, fitnes, tek in ostale športne aktivnosti, hkrati pa je tudi lep modni dodatek.Organski bombaž in elastan, iz katerih je izdelan, traku omogočata, da je raztegljiv in lahek, hkrati pa odlično vpija znoj in drži lase proč od obraza.
  Izvejte več

 5. Tote trak za joga blazino

  Prana - Tote trak za joga blazino

  Redna cena: 29,90 €

  Klubska cena: 23,92 € (-20%)

  Tote trak za joga blazino prAna je izdelan iz Veeda materiala (mehak in izredno raztegljiv material). Potiskan vzorec na Veeda materialu bo obdržal barve sijoče tudi po večletni uporabi Tote trak bo vašo joga podlogo držal na mestu, vam pa bo nudli udobno nošnjo. Zapenja se na ježka (Velcro).
  Izvejte več

 6. Nomad Travel joga blazina

  Prana - Nomad Travel joga blazina

  Redna cena: 49,90 €

  Klubska cena: 44,91 € (-10%)

  Nomad Travel joga blazina / podloga prAna je izdelana iz TPE materiala (Thermoplastic Elastomer) in ne vsebuje nič PVC-ja. Pri proizvodnji te podloge ne prihaja do nobenih strupenih izpustov oz. drugih onesnaženj, proizvodnja je popolnoma "zelena"! Nomad Travel joga podloga prAna ima obe strani obdelani tako, da ne drsi, da ne vpija znoja, je ravno prav mehka,... Ter še relativo lahka; težka je manj kot 2 kg. In ali smo omenili, da jo je mogoče povsem reciklirati!?
  Izvejte več

 7. Revolution Natural Sticky joga blazina

  Prana - Revolution Natural Sticky joga blazina

  Redna cena: 104,90 €

  Klubska cena: 83,92 € (-20%)

  Revolution Natural Sticky joga blazina / podloga prAna je namenjena resnim zagrizencem joge, učiteljem in omogoča da tudi najtežje asane lahko izvedemo/dosežemo pravilno, na udobni podlagi. Joga podloga je izdelana iz treh plasti naravne gume (kavčuka) in zagotavnja odličen oprijem. Dvojna"Scrim" oblika nudi odličen oprijem podloge na podlago in odličen oprijem vadečega. Je popolnoma biološko razgradljiva in ne vsebuje nobenih nevarnih snovi. Naraven vonj gume je popolnoma neškodljiv inš časoma izgine.
  Izvejte več

 8. E.C.O. joga blazina

  prAna - E.C.O. joga blazina

  Redna cena: 54,90 €

  Klubska cena: 49,41 € (-10%)

  Eco joga podloga Prana je izdelana iz TPE materiala (Thermoplastic Elastomer) in ne vsebuje nič PVC-ja. Pri proizvodnji te podloge ne prihaja do nobenih strupenih izpustov oz. drugih onesnaženj, proizvodnja je popolnoma "zelena"! Eco joga podloga Prana ima obe strani obdelani tako, da ne drsi, da ne vpija znoja, je ravno prav mehka... In ali smo omenili, da jo je mogoče povsem reciklirati!?
  Izvejte več

Izdelkov: 8

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer