Prijava v Promonantana klub

Smučarska oprema

Smučarska oprema

Pošlji povpraševanje na info@promontana.si in pripravili bomo zanesljivo najboljšo ponudbo! Po naročilu na voljo celotna kolekcija Movement. Možnost najema in testiranja - cena najema se upošteva pri kasnejšem nakupu.

Izdelki 1 do 10 od skupno 11

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Smučarski set Apex/ Dynafit

  Movement - Smučarski set Apex/ Dynafit

  Redna cena: 1.278,00 €

  Klubska cena: 639,00 € (-50%)

  Movement turno smučarski set vključuje: Apex smuči, vez Free Tracks by Dynafit in Mix Camlock kože.
  Izvejte več

 2. Movement Alp track smučarski čevlji

  Movement - Alp Tracks Performance smučarski čevlji

  Redna cena: 529,95 €

  Klubska cena: 317,97 € (-40%)

  Movement Alp Trax Performance je turno smučarski čevelj nove generacije s poudarkom na funkcionalnosti. Lahek, topel in funkcionalen pri vzponu in spustu. Namenjen je zahtevnim smučarjem, ki pričakujejo najboljši prenos moči iz noge na smuči. Dvodelni jezik s tršimi nastavki v zgornjim delu in z enostavno možnostjo nastavitve trdote jezika z vijakom. Jezik je dodatno ojačan, integrirani sistem zavezovanja se lahko enostavno odstrani. Mehanizem za preklapljanje iz načina hoje v način smučanje je dobro zaščiten in enostavno nastavljiv v vseh pogojih. Predhodno oblikovan notranji čevelj iz Ultralona se lepo prilagodi vsaki obliki stopala. Ima izjemno prilagodljivost v srednjem delu, kar pomeni veliko udobja pri hoji. Notranji čevelj ima dve veliki zanki, ki olajšata preobuvanje. Čevelj ima dve zaponki, spodnja je na žičko, zgornja na 45 mm velcro trak. Vse skupaj zagotavlja perfekten oprijem noge pri zaprtem čevlju. Skywalk podplat je zasnovan za intenzivno uporabo v gorah in na vseh podlagah. Čevelj je kompatibilen z vezmi Dynafit, ATK, Marker Kingpin. …
  Izvejte več

 3. Alp Tracks Explorer smučarski čevlji

  Movement - Alp Tracks Explorer smučarski čevlji

  Redna cena: 499,95 €

  Klubska cena: 299,97 € (-40%)

  Movement Alp Trax Explorer je turno smučarski čevelj nove generacije s poudarkom na udobju. Lahek, topel in funkcionalen pri vzponu in spustu. Namenjen je zahtevnim smučarjem, ki pričakujejo najboljši prenos moči iz noge na smuči. Dvodelni jezik s tršimi nastavki v zgornjim delu in z enostavno možnostjo nastavitve trdote jezika z vijakom. Jezik je dodatno ojačan, integrirani sistem zavezovanja se lahko enostavno odstrani. Mehanizem za preklapljanje iz načina hoje v način smučanje je dobro zaščiten in enostavno nastavljiv v vseh pogojih. Predhodno oblikovan notranji čevelj iz Ultralona se lepo prilagodi vsaki obliki stopala. Ima izjemno prilagodljivost v srednjem delu, kar pomeni veliko udobja pri hoji. Notranji čevelj ima dve veliki zanki, ki olajšata preobuvanje. Čevelj ima dve zaponki, spodnja je na žičko, zgornja na 45 mm velcro trak. Vse skupaj zagotavlja perfekten oprijem noge pri zaprtem čevlju. Skywalk podplat je zasnovan za intenzivno uporabo v gorah in na vseh podlagah. Čevelj je kompatibilen z vezmi Dynafit, ATK, Marker Kingpin. …
  Izvejte več

 4. MOVEMENT RESPONSE SMUČI

  Movement - MOVEMENT RESPONSE SMUČI

  Redna cena: 639,90 €

  Klubska cena: 319,95 € (-50%)

  Movement Response je turna smučka nove generacije, ki je posebej namenjena smučanju v celcu. S svojo geometrijo, širina 89 mm pod čevljem in prednjim podaljšanim rokerjem smučka odlično plava v globokem snegu.
  Izvejte več

 5. MOVEMENT FREE TRACKS BY DYNAFIT-90 SMUČARSKA VEZ

  Movement - MOVEMENT FREE TRACKS BY DYNAFIT-90 SMUČARSKA VEZ

  Redna cena: 469,95 €

  Klubska cena: 328,97 € (-30%)

  Lahka in preizkušena Dynafitova vez z Movementovim designom. Vez vključuje zavore.
  Izvejte več

 6. MOVEMENT FREE TRACKS BY DYNAFIT-105 SMUČARSKA VEZ

  Movement - MOVEMENT FREE TRACKS BY DYNAFIT-105 SMUČARSKA VEZ

  Redna cena: 479,95 €

  Klubska cena: 335,98 € (-30%)

  Lahka in preizkušena Dynafitova vez z Movementovim designom. Vez vključuje zavore.
  Izvejte več

 7. Movement kože za turne smuči

  Movement - MOVEMENT WHIZZZ MIXED KOŽE 120MM/190CM

  Redna cena: 169,95 €

  Klubska cena: 118,97 € (-30%)

  Movement WHIZZ Camlock "kože brez lepila", svetovna novost izpred nekaj let, zdaj v novi izboljšani WHIZZ izvedbi, ki omogoča obnovitev oprijemalne površine. WHIZZ plast se enostavno, hitro in brez segrevanja lahko obnovi oziroma zamenja. Tako imenovane "kože brez lepila" na akrilni osnovi temeljijo na adhezijski privlačnosti dveh plasti. Zanje je značilna enostavna in hitra montaža, saj se kože ne zlepijo ko jih zložimo (zvijemo) skupaj. Vmesna folija ni potrebna. Imajo dolg rok trajanja in visoko temperaturno prilagodljivost. Spodnja plast je kombinacija moherja in sintetike (65/35). Kože imajo dober oprijem in lepo drsijo pri različnih temperaturah, predvsem pa se izkažejo z dolgo življenjsko dobo.
  Izvejte več

 8. MOVEMENT MIX CAMLOCK KOŽE 120MM/190CM

  Movement - MOVEMENT MIX CAMLOCK KOŽE 120MM/190CM

  Redna cena: 159,95 €

  Klubska cena: 111,97 € (-30%)

  Movement Mix Camlock so univerzalne in zelo trpežne kože iz moherja in sintetike (65/35). Kože imajo dober oprijem in lepo drsijo pri različnih temperaturah, predvsem pa se izkažejo z dolgo življenjsko dobo. Idealna izbira za klasičnega vsestranskega turnega smučarja.
  Izvejte več

 9. MOVEMENT X-PLORE 2 ALU PALICE

  Movement - MOVEMENT X-PLORE 2 ALU PALICE

  Redna cena: 89,95 €

  Klubska cena: 53,97 € (-40%)

  Dvodelne nastavljive palice za smučanje in pohodništvo. Vrhunski FIZIAN Concept omogoča enostavno in hitro nastavitev dolžine z enim kratkim obratom, ob tem pa zagotavlja visoko stabilnost po švicarskih kriterijih.
  Izvejte več

 10. MOVEMENT FREE TRACKS 90MM SRENAČI

  Movement - MOVEMENT FREE TRACKS 90MM SRENAČI

  Redna cena: 59,00 €

  Srenači Movement by Dynafit za Free Tracks turno vez. Enostaven sistem omogoča enostavno in zanesljivo namestitev.
  Izvejte več

Izdelki 1 do 10 od skupno 11

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer