Prijava v Promonantana klub

Smučarska oprema

Smučarska oprema

Pošlji povpraševanje na info@promontana.si in pripravili bomo zanesljivo najboljšo ponudbo! Po naročilu na voljo celotna kolekcija Movement. Možnost najema in testiranja - cena najema se upošteva pri kasnejšem nakupu.

Izdelki 1 do 10 od skupno 22

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Smučarski set X Vertex/ Dynafit

  Movement - Smučarski set X Vertex/ Dynafit

  Redna cena: 1.428,00 €

  Klubska cena: 714,01 € (-50%)

  Movement turno smučarski set vključuje: X Vertex smuči, vez Free Tracks by Dynafit in Mix Camlock kože.
  Izvejte več

 2. Smučarski set Vista/ Dynafit

  Movement - Smučarski set Vista/ Dynafit

  Redna cena: 1.228,00 €

  Klubska cena: 614,00 € (-50%)

  Movement turno smučarski set vključuje: Vista smuči, vez Free Tracks by Dynafit in Mix Camlock kože.
  Izvejte več

 3. Smučarski set Vertex/ Dynafit

  Movement - Smučarski set Vertex/ Dynafit

  Redna cena: 1.228,00 €

  Klubska cena: 614,00 € (-50%)

  Movement turno smučarski set vključuje: Vertex smuči, vez Free Tracks by Dynafit in Mix Camlock kože.
  Izvejte več

 4. Smučarski set Apex/ Dynafit

  Movement - Smučarski set Apex/ Dynafit

  Redna cena: 1.278,00 €

  Klubska cena: 639,00 € (-50%)

  Movement turno smučarski set vključuje: Apex smuči, vez Free Tracks by Dynafit in Mix Camlock kože.
  Izvejte več

 5. Movement Alp track smučarski čevlji

  Movement - Alp Tracks Performance smučarski čevlji

  Redna cena: 529,95 €

  Klubska cena: 317,97 € (-40%)

  Movement Alp Trax Performance je turno smučarski čevelj nove generacije s poudarkom na funkcionalnosti. Lahek, topel in funkcionalen pri vzponu in spustu. Namenjen je zahtevnim smučarjem, ki pričakujejo najboljši prenos moči iz noge na smuči. Dvodelni jezik s tršimi nastavki v zgornjim delu in z enostavno možnostjo nastavitve trdote jezika z vijakom. Jezik je dodatno ojačan, integrirani sistem zavezovanja se lahko enostavno odstrani. Mehanizem za preklapljanje iz načina hoje v način smučanje je dobro zaščiten in enostavno nastavljiv v vseh pogojih. Predhodno oblikovan notranji čevelj iz Ultralona se lepo prilagodi vsaki obliki stopala. Ima izjemno prilagodljivost v srednjem delu, kar pomeni veliko udobja pri hoji. Notranji čevelj ima dve veliki zanki, ki olajšata preobuvanje. Čevelj ima dve zaponki, spodnja je na žičko, zgornja na 45 mm velcro trak. Vse skupaj zagotavlja perfekten oprijem noge pri zaprtem čevlju. Skywalk podplat je zasnovan za intenzivno uporabo v gorah in na vseh podlagah. Čevelj je kompatibilen z vezmi Dynafit, ATK, Marker Kingpin. …
  Izvejte več

 6. Alp Tracks Explorer smučarski čevlji

  Movement - Alp Tracks Explorer smučarski čevlji

  Redna cena: 499,95 €

  Klubska cena: 299,97 € (-40%)

  Movement Alp Trax Explorer je turno smučarski čevelj nove generacije s poudarkom na udobju. Lahek, topel in funkcionalen pri vzponu in spustu. Namenjen je zahtevnim smučarjem, ki pričakujejo najboljši prenos moči iz noge na smuči. Dvodelni jezik s tršimi nastavki v zgornjim delu in z enostavno možnostjo nastavitve trdote jezika z vijakom. Jezik je dodatno ojačan, integrirani sistem zavezovanja se lahko enostavno odstrani. Mehanizem za preklapljanje iz načina hoje v način smučanje je dobro zaščiten in enostavno nastavljiv v vseh pogojih. Predhodno oblikovan notranji čevelj iz Ultralona se lepo prilagodi vsaki obliki stopala. Ima izjemno prilagodljivost v srednjem delu, kar pomeni veliko udobja pri hoji. Notranji čevelj ima dve veliki zanki, ki olajšata preobuvanje. Čevelj ima dve zaponki, spodnja je na žičko, zgornja na 45 mm velcro trak. Vse skupaj zagotavlja perfekten oprijem noge pri zaprtem čevlju. Skywalk podplat je zasnovan za intenzivno uporabo v gorah in na vseh podlagah. Čevelj je kompatibilen z vezmi Dynafit, ATK, Marker Kingpin. …
  Izvejte več

 7. X Vertex smuči

  Movement - X Vertex smuči

  Redna cena: 799,95 €

  Klubska cena: 399,98 € (-50%)

  Movementova X-SERIJA smuči predstavlja čisti vrh na področju alpinističnega in turnega smučanja. Posebej izstopa nova smučka X Vertex-Series, ki pomeni vrhunsko inovacijo in tudi neke vrste senzacijo za prave ljubitelje turnega smučanja. Originalna oblika prednje in zadnje krivine skupaj s Twin Touring rokerjem je zmagovita kombinacija, ki skrbi za izvrsten vzgon v celcu ter odličen stik v strmini. Konstrukcija 3D light cap ABS (CTS svetlobo) lepo amortizira grbine in tresljaje, posebej udarce na območju pod vezjo oziroma čevljem. Ultra lahka karuba sredica iz lesa v kombinaciji s kompleksnimi steklenimi in karbonskimi vlakni je garancija za odlične vozne lastnosti te lahke smučke. Prav to ravnotežje med nizko težo in voznimi lastnostmi je bilo vodilo pri razvoju Movementove X serije. Zgolj lahka smučka brez ustreznih voznih lastnosti namreč ni tisto, kar potrebuje sodoben turni smučar. Integrirana plošča iz titanala na področju pod vezjo preprečuje, da bi ob velikih obremenitvah popustili vijaki, s katerimi je pritrjena vez.
  Izvejte več

 8. Vertex smuči

  Movement - Vertex smuči

  Redna cena: 599,95 €

  Klubska cena: 299,99 € (-50%)

  Movement VERTEX so preizkušene turne smuči z najmodernejšo geometrijo. Veljajo za ene najbolj vsestranskih smuči zgornjega razreda, ki prepričajo v vseh snežnih pogojih, zadovoljijo pa tudi na smučišču. Značilna oblika zagotavlja odlično vodljivost pri spustu in dovolj hitrosti pri vzponu. Izrazit Rocker spredaj in nekoliko krajši zadaj omogoča dobro plovnost. Light Cap konstrukcija pod čevljem nudi zelo direkten prenos moči na smučko.
  Izvejte več

 9. Apex smuči

  Movement - Apex smuči

  Redna cena: 649,95 €

  Klubska cena: 324,98 € (-50%)

  Movement Apex so turne smuči nove generacije, ki so posebej namenjene smučanju v celcu. S svojo geometrijo, širina 89 mm pod čevljem in prednjim podaljšanim rokerjem smuči odlično plavajo v globokem snegu.
  Izvejte več

 10. MOVEMENT RESPONSE SMUČI

  Movement - MOVEMENT RESPONSE SMUČI

  Redna cena: 639,90 €

  Klubska cena: 319,95 € (-50%)

  Movement Response je turna smučka nove generacije, ki je posebej namenjena smučanju v celcu. S svojo geometrijo, širina 89 mm pod čevljem in prednjim podaljšanim rokerjem smučka odlično plava v globokem snegu.
  Izvejte več

Izdelki 1 do 10 od skupno 22

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer