DMM - DMM WALLNUT SET 1-11 ZATIČI

Hiter pregled

DMM Wallnut set zatičev v velikosti od 1 - 11. Dodelana klasična oblika zatičev omogoča kar se da lahko, natančno in varno nameščanje varoval v različnih vrstah razpok. Vsaka velikost ima svojo barvo, ki se ujema tudi z barvnimi lestvicami drugih proizvajalcev. Set zatičev različnih velikosti je nepogrešljiv del opreme v klasičnem alpinizmu.

Na voljo: Na zalogi

Redna cena: 114,90 €

Klubska cena: 91,91 € (-20%) 

Več pogledov

DMM Wallnut set zatičev v velikosti od 1 - 11. Izpopolnjena klasična oblika zatičev omogoča kar se da lahko, natančno in varno nameščanje varoval v različnih vrstah razpok. Vsaka velikost ima svojo barvo, ki se ujema tudi z barvnimi lestvicami drugih proizvajalcev. Set zatičev različnih velikosti je nepogrešljiv del opreme v klasičnem alpinizmu.

V DMMu so klasično, že dolgo uveljavljeno obliko zatičev še nadgadili in izboljšali. S pomočjo modernih tehnologij so dosegli zmanjšanje teže ob sočasnem ohranjanju nosilnosti in trpežnosti izdelka. Izpopolnjeni detajli in natančno premišljene krivine pa zagotavljajo maksimalno prileganje zatičev v različne vrste razpok, povečajo varnost nameščanja varoval v plitvih razpokah ter zmanjšajo možnost, da zatič pade iz razpoke.

Lastnosti:

  • klasično oblikovani aluminijasti zatiči
  • nameščanje v razpoke na 3 načine
  • vsaka velikost ima svojo barvo, ki se ujema z barvnimi oznakami drugih proizvajalcev

Mere:

  • velikost: 1-11
  • teža: 425g/komplet

 

Šifra VA_5D152--------D
Velikost 000
Znamka DMM