Boreal - Siula čevlji

Hiter pregled

Boreal Siula je dvojni čevelj z integrirano gamašo, namenjen vzponom v višinah in zelo hladnih razmerah. Zunanja integrirana gamaša je dvoplastna kombinacija membrane Sympatex in trpežnih dihajočih vodoneprepustnih materialov. Zadrga TIZIP je vodoneprepustna. Srednjo plast čevlja sestavljajo super lahki hight tech materiali Teramida, Lorica, Neoprene in Cordura, ki skupaj zagotavljajo vrhunsko klimo, trpežnost in vodotesnost. Notranji vložek sestavljajo Dry-line Sympatex membrana s toplotno obdelanimi šivi in visoko izolacijski Thinsulate v treh plasteh. Vse to brez nanosov plasti lepila, da se ne bi zmanjšalo dihanje. Na zunanji strani je dodan ALU film ki odbija toploto navznoter. Podplat Vibram Teton ima Thinsulate izolacijo in dvojni absorber.
 

Redna cena: 729,90 €

Klubska cena: 510,94 € (-30%)

* Obvezna polja

Boreal Siula gorniški čevlji

Več pogledov

  • Boreal Siula gorniški čevlji
Boreal Siula je dvojni čevelj z integrirano gamašo, namenjen vzponom v višinah in zelo hladnih razmerah. Zunanja integrirana gamaša je dvoplastna kombinacija membrane Sympatex in trpežnih dihajočih vodoneprepustnih materialov. Zadrga TIZIP je vodoneprepustna. Srednjo  plast čevlja sestavljajo super lahki hight tech materiali Teramida, Lorica, Neoprene in Cordura, ki skupaj zagotavljajo vrhunsko klimo, trpežnost in vodotesnost. Notranji vložek sestavljajo Dry-line Sympatex membrana s toplotno obdelanimi šivi in visoko izolacijski Thinsulate v treh plasteh. Vse to brez nanosov plasti lepila, da se ne bi zmanjšalo dihanje. Na zunanji strani je dodan ALU film ki odbija toploto navznoter. Podplat Vibram Teton ima Thinsulate izolacijo in dvojni absorber.

Lastnosti:
  • integrirana gamaša z membrano
  • srednji čevelj iz ultralahkih, dihajočih in vodoneprepustnih plasti Termida in Lorica z dodatki Neoprena in Cordure
  • Dry-line Sympatex membrana,  ki omogoča dihanje tudi v vertikalni smeri (ne zgolj pravokotno navzven kot običajne membrane)
  • Thinsulate izolacija v treh plasteh
  • ALU plast, ki odbija toploto navznoter
  • Vibram Teton podplat s Thinsulate izolacijo in dvojnim absorberjem  
  • teža: 2580 g 
Šifra VA_T4088
Znamka Boreal