LEDRO GTX MID JUNIOR

LEDRO GTX MID JUNIOR

Aspen Girls otroški pohodni čevlji

Aspen Girls otroški pohodni čevlji

BOREAL - Aspen otroški pohodni čevlji

Boreal Aspen so otroški pohodni čevlji, primerni za vse vrste dejavnosti, od hoje v šolo v slabem vremenu, do bolj zahtevnega pohodništva poleti. Nepremočjivi in izredno zračni. Zunanji del čevlja sestavljata usnje (1,5mm) in Teramida SL. Teramida SL je relativno lahek material, ki je visoko prepusten za vlago, vodo-odbojen in odporen na poškodbe. Uporablja se v kombinaciji z usnjem, da je čevelj lažji. Pod zgornjo plastjo je nepremočljiva in visoko paro-prepustna membrana DryLine. To uporablja samo in izključno Boreal.DryLine ima pred GoreTex-om pomembno prednost. Na zunanjo plast je spojen in to preprečuje ujemanje vode med usnje in membrano. Če se ta ujame med plasti, čevelj postane težak in tog, dihanje pa se zmanjša. Zato DryLine čevlji tudi v mokrih okoliščinah ostanejo lahki in ohranjajo visoko prepustnost za vlago.
61,52 € 76,90 €
-20%
Dobavljivost:
NI NA ZALOGI
(dobava po naročilu)
SKU
T4027

Boreal Aspen so otroški pohodni čevlji, primerni za vse vrste dejavnosti, od hoje v šolo v slabem vremenu, do bolj zahtevnega pohodništva poleti. Nepremočjivi in izredno zračni.

Zunanji del čevlja sestavljata usnje (1,5mm) in Teramida SL. Teramida SL je relativno lahek material, ki je visoko prepusten za vlago, vodo-odbojen in odporen na poškodbe. Uporablja se v kombinaciji z usnjem, da je čevelj lažji. 

Pod zgornjo plastjo je nepremočljiva in visoko paro-prepustna membrana DryLine. To uporablja samo in izključno Boreal.DryLine ima pred GoreTex-om pomembno prednost. Na zunanjo plast je spojen in to preprečuje ujemanje vode med usnje in membrano. Če se ta ujame med plasti, čevelj postane težak in tog, dihanje pa se zmanjša. Zato DryLine čevlji tudi v mokrih okoliščinah ostanejo lahki in ohranjajo visoko prepustnost za vlago.

Podrobnosti:

  • 1,5mm usnje v kombinaciji z Teremida sl. Dodatno oblazinjen jezik in gumijasta zaščita pri prstih.
  • membrana Dry-Line v kombinaciji s Sympatexom (velja za eno najbolj elastičnih in dihajočih membran na trgu)
  • podplat: Dual density Vibram Paw Kid

 

Boreal je španski proizvajalec obutve, ki izdeluje ekspedicijsko obutev, obutev za športno plezanje in obutev za pohodništvo. Cenjeni so predvsem med poznavalci, še posebej v plezalnih krogih. V Borealu se je namreč od samega začetka športnega plezanja premikalo meje mogočega ...

 

Podrobne informacije
Znamke BOREAL
Barva espresso