CategoriesVaude Kampiranje

Oprema za kampiranje Vaude – Zanesljiv partner za vaše kamping avanture

Kampiranje je čudovit način preživljanja poletnega dopusta, saj nas popelje bliže naravi, omogoča večjo agilnost in dinamičnost ter je pogosto tudi cenovno ugodnejša izbira. Vendar pa je ključnega pomena, da imamo zanesljivo opremo, saj lahko težave z opremo predčasno zaključijo ali celo uničijo naše počitnice. Vetrovni sunki lahko polomijo palico šotora, šotor lahko začne prepuščati vodo, spalna vreča ne greje dovolj …

Možnosti za zaplete pri kampiranju so večje kot pri drugih oblikah preživljanja prostega časa in dopusta. Zato je pomembno, da smo pri izbiri opreme za kampiranje previdni in zahtevni že v času nakupa. Read more “Oprema za kampiranje Vaude – Zanesljiv partner za vaše kamping avanture”

CategoriesIzleti Nahrbtnik

Kako izbrati pravi pohodniški oz. planinski nahrbtnik

Izbira pravega pohodniškega ali planinskega nahrbtnika je ključna za udobno in varno avanturo v naravi. Nahrbtnik je več kot le torba; je vaš zvesti sopotnik, ki mora biti dovolj prostoren, udoben in trpežen, da lahko brezskrbno uživate v pohodništvu. Tukaj je nekaj ključnih dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri izbiri pravega nahrbtnika.

Read more “Kako izbrati pravi pohodniški oz. planinski nahrbtnik”

CategoriesŠotori

Vaude šotori in predprostori za kombi

Za ljubitelje prostosti, ki radi raziskujejo naravo in uživajo v spontanih avanturah, je kombi več kot le vozilo – je sopotnik na vsaki pustolovščini. Prava oprema lahko potovanje naredi še bolj udobno in prijetno. Med najbolj ključnimi dodatki so šotori, prilagojeni za kombije. V tem članku vam predstavljamo linijo šotorov za kombi znamke Vaude, ki so znani po svoji vzdržljivosti, funkcionalnosti in okolju prijaznih materialih. Read more “Vaude šotori in predprostori za kombi”

CategoriesVaude Šotori Potovanja

Šotori za dve osebi Vaude – Kateri je najboljši za vaše zahteve

Za trekinge in potovanja, kjer se načrtuje spanje v šotoru, je izbira prave opreme ključnega pomena za udobno in varno avanturo. Šotori za dve osebi predstavljajo idealno ravnovesje med funkcionalnostjo in prenosljivostjo.

Med številnimi možnostmi na trgu v mnogih aspektih izstopajo šotori Vaude. Znamka Vaude je znana po svoji dolgoletni tradiciji v alpinizmu, pohodništvu in treking kolesarjenju ter po zavezanosti trajnosti in inovacijam.

V tem članku bomo podrobneje raziskali, zakaj je šotor Vaude odlična izbira za pare ali dvojice pohodnikov, ki iščejo zanesljivo zatočišče v naravi.

Read more “Šotori za dve osebi Vaude – Kateri je najboljši za vaše zahteve”

CategoriesNahrbtnik Potovanja

Kako izbrati pravi treking nahrbtnik

Izbira pravega treking nahrbtnika je ključna za udobno in uspešno pohodniško izkušnjo. Pri iskanju popolnega nahrbtnika je pomembno upoštevati več dejavnikov, ki vplivajo na vašo udobnost, funkcionalnost in vzdržljivost nahrbtnika med potjo. Blagovna znamka VAUDE, ki jo ponuja Promontana.si, združuje vse te lastnosti, zato je odlična izbira za vse vrste pohodnikov. V nadaljevanju vam bomo predstavili ključne točke, ki jih morate upoštevati pri izbiri treking nahrbtnika, da bo vaša naslednja pustolovščina čim bolj prijetna in varna.

Read more “Kako izbrati pravi treking nahrbtnik”

CategoriesPotovanja Pohodni čevlji Kampiranje

GR20 – Ultra-preizkušnja za obutev

GR20 je priljubljena in zahtevna pešpot na Korziki, ki velja za eno najtežjih v Evropi. Pot se vije od severa do juga otoka in je dolga približno 180 kilometrov. Prečka raznoliko pokrajino, vključno z visokimi gorami, globokimi dolinami, gostimi gozdovi in ​​divjimi rečnimi soteskami. GR20 je znana po svoji fizični zahtevnosti in tehničnih izzivih, zaradi česar je potrebna dobra fizična pripravljenost in izkušnje s pohodništvom v gorah. Pot je razdeljena na več etap, ki običajno zahtevajo približno 15 dni za celotno prečenje. Read more “GR20 – Ultra-preizkušnja za obutev”

CategoriesPotovanja

Korzika treking – Dopust za aktivne

Če od dopusta želite nekaj več, kot le ležanje na plaži, potem je Korzika morda pravi odgovor. Odkrijte več in odpotujte tokrat malo dlje …

Korzika, pogosto imenovana “Otok lepote”, je ena izmed najbolj osupljivih in raznolikih destinacij v Sredozemlju. Ta francoski otok se ponaša s dramatično pokrajino, kjer se visoki, strmi vrhovi raztezajo vse do kristalno čistih turkiznih voda Sredozemskega morja, ustvarjajoč spektakularen kontrast, ki privlači tako avanturiste kot iskalce miru. Z obalo, ki meri več kot tisoč kilometrov, in gorskim terenom, ki se dviga nad 2700 metrov, Korzika ponuja širok spekter naravnih čudes. Read more “Korzika treking – Dopust za aktivne”

CategoriesPotovanja

Seznam za treking potovanja – Kaj morate imeti s seboj

Treking potovanje je eden izmed najbolj priljubljenih načinov potovanja med pustolovci, ki si želijo odkrivati svet na bolj oseben in proračunsko učinkovit način. Ta oblika potovanja vključuje nošenje vsega potrebnega v nahrbtniku, medtem ko raziskujete oddaljene kotičke planeta – od zasneženih gora do bujnih tropskih džungel. Ključ do uživanja v teh pustolovščinah pa ni samo v izbiri prave destinacije, ampak predvsem v skrbnem načrtovanju in pakiranju. Read more “Seznam za treking potovanja – Kaj morate imeti s seboj”

Prijavite se na naše e-Novičke

  Spremljajte nas

  Pomoč uporabnikom

  KONTAKTNI PODATKI

  ProMontana trgovina, Durango d.o.o.

  Prevzemna točka in “show room”:
  Partizanska cesta 18
  4000 Kranj

  GSM: +386 51 66 85 99

  Elektronski naslov:
  info@promontana.si
  promontana.kranj@gmail.com

  DELOVNI ČAS TRGOVINE

  PON: 10.00 – 15.00

  TOR: 10.00 – 18.00

  SRE: 10.00 – 15.00

  ČET: 10.00 – 18.00

  PET: 10.00 – 15.00

  Copyright © 2022 | Promontana.si | Isaac.si

  Omogočamo kartična plačila:

  V košarico