Lowa, več kot nakup čevlja! Menjava podplatov in kompletna obnova starih gojzarjev.

V Lowo pošiljamo čevlje na popravilo že 25 let. Ob tem je treba vedeti, da se splača popravljati samo kvaliteten izdelek. In Lowa gojzarji to vsekakor so.

Bavarski proizvajalec čevljev ob vrhunskih novih in preizkušenih modelih ponuja še eno možnost: popravilo in obnovo starih čevljev. To je za uporabnika precej ceneje kot nakup novih, poleg tega pa lahko obdrži že dobro uhojene čevlje, ki mu bodo odlično služili še naslednjih nekaj let. Čevlji Lowa so namreč že v osnovi zasnovani tako, da se lahko popravijo in vzdržujejo. V tovarni v Jetzendorfu letno opravijo servis na več kot 10000 parih. Večinoma gre za zelo stare, a solidno vzdrževane čevlje. To kaže na veliko zaupanje v blagovno znamko Lowa, kot tudi na skrben odnos uporabnikov do samega čevlja.

Video menjava podplata

Trgovina ProMontana z Lowo najtesneje sodeluje že 25 let in v tem času smo jim v popravilo poslali blizu 1000 parov. Cena menjave podplata na gojzarju znaša 90 € (vključuje menjavo podplata z novim, celostno osvežitev čevlja, transport v obe smeri, DDV).   

Za vse, ki imajo širša stopala in težko najdejo čevlje zase, ima Lowa v ponudbi modele WIDE. Storitev je na voljo po naročilu.

Celotna ponudba servisa in vzdrževanja Lowa:

-          menjava podplata za čevlje iz kategorij Lowa Alpin, Lowa Backpacking in Lowa Treking

-          celostna obnova čevlja iz kategorij Lowa All Terrain

-          popravilo šivov na vseh usnjenih čevljih in čevljih z membrano

-          popravilo notranje obloge čevlja

-          popravilo nastavkov za vezalke

-          menjava vezalk, notranjih vložkov in drugih drobnih detajlov