Dostava

Za našo spletno trgovino dostavo izdelkov opravlja GENERAL LOGISTICS SYSTEMS d.o.o. (v nadaljevanju GLS d.o.o.), ki dostavlja pakete v dopoldanskem času. Priporočljivo je, da zato vnesete naslov dostave na katerem se takrat nahajate.

 

Strošek dostave

 • brezplačna dostava za nakupe nad 50 EUR
 • enoten strošek dostave za vso Slovenijo za nakupe do 50 EUR je 4,50 EUR
 • če prevzamete blago v trgovini ProMontana, stroška dostave ne plačate
 •  

  Potek dostave

  Dostavljavec vam ob prvem neuspešnem poskusu dostave pusti obvestilo o prispeli pošiljki. Na obvestilu je navedena številka paketa in telefonska številka dostavne službe (01 500 11 90). V primeru, da se želite z dostavno službo dogovoriti za prevzem pošiljke, vas prosimo, da jih pokličete na telefonsko številko 01 500 11 90 ali pa jim pišite na e-mail info@gls-slovenia.com in se dogovorite za čas dostave paketa. Lahko pa se tudi dogovorite, da vam vaš paket dostavi v paketno trgovino (Parcel Shop), kjer ga lahko prevzamete sami ob predložitvi številke paketa in osebnega dokumenta. Paket vas bo čakal v določeni, dogovorjeni paketni trgovini 7 dni. In v paketni trgovini poravnate tudi kupnino – odkupnino. Plačilo kupnine – odkupnine je mogoče le z gotovino (tako dostavljavcu kot v paketni trgovini).

  Seznam paketnih trgovin se nahaja na spodnji povezavi:
  http://www.gls-slovenia.si/5_HTTP_SEZNAM_2/Paketne%20trgovine_Parcel%20Shops.htm

  Pri plačilu kupnine – odkupnine GLS ne zaračunava nobene provizije oz. nobenih dodatnih stroškov!

  V kolikor ne boste stopili v stik z dostavljavcem, vam bo ta pošiljko poskušal ponovno dostaviti peti delovni dan (po prvem poskusu dostave). V primeru, da ponovna dostava ne bo uspešna, se paket vrne pošiljatelju.

  Dostavna služba si pridržuje pravico, da na primeren način preveri istovetnost prevzemnika blaga (vpogled v osebne ali druge dokumente), saj s tem zagotavljamo, da naročeno blago izročimo pravemu naročniku.

  Za dodatna vprašanja nas kontaktirajte:


  ProMontana trgovina

  Durango d.o.o.

  Partizanska 18
  4000 Kranj
  Slovenija
  Tel.: +386 4 20 14 870, pon. – pet. 8:00 – 15:00
  Fax: +386 4 20 14 878
  e-naslov: info@promontana.si