AUSTRIALPIN – SKYWALK 10 ZOBE POLAVTOMATSKE DEREZE

111,93 

SKYWALK 10 zobe univerzalne dereze so najboljša izbira za treking ture, hitro, enostavno gorništvo ter ne preveč zahtevno uporabo na snegu in led.

Skywalk prožne 10-zobe dereze iz jekla z kombinirano vezavo so primerne za čevlje, ki so združljivi z polavtomatskimi derezami, pri čemer tudi majhna stopala niso problem. Dereze SKYWALK so nastavljive po velikosti s pomočjo premične sredinske palice in peresa, ki se zaskoči. Čebulasta oblika anti-bot plošč, ki se drži na podplatu čevlja, prispeva k odstranjevanju snega.

Na zalogi

SKU: AA043 Kategorije: , , ,

Opis

SKYWALK 10 zobe univerzalne dereze so najboljša izbira za treking ture, hitro, enostavno gorništvo ter ne preveč zahtevno uporabo na snegu in ledu.

Te prožne 10-zobe dereze iz jekla z klasično vezavo so primerne za čevlje, ki niso združljivi z derezami, pri čemer tudi majhna stopala niso problem. Dereze SKYWALK so nastavljive po velikosti s pomočjo premične sredinske palice in peresa, ki se zaskoči. Čebulasta oblika anti-bot plošč, ki se drži na podplatu čevlja, prispeva k odstranjevanju snega.

Teža: 930 g

Material: jeklo

Standard: EN 893:2010, UIAA 153

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg
Znamka

AUSTRIALPIN

Barva

bela

Status

NA ZALOGI (odprema v enem dnevu)

Spol

Unisex