AUSTRIALPIN – SKYWALK 10 ZOBE POLAVTOMATSKE DEREZE

119,92 

Status: NA ZALOGI (odprema v enem dnevu)

SKYWALK 10 zobe univerzalne dereze so najboljša izbira za treking ture, hitro, enostavno gorništvo ter ne preveč zahtevno uporabo na snegu in led.

Skywalk prožne 10-zobe dereze iz jekla z kombinirano vezavo so primerne za čevlje, ki so združljivi z polavtomatskimi derezami, pri čemer tudi majhna stopala niso problem. Dereze SKYWALK so nastavljive po velikosti s pomočjo premične sredinske palice in peresa, ki se zaskoči. Čebulasta oblika anti-bot plošč, ki se drži na podplatu čevlja, prispeva k odstranjevanju snega.

Na zalogi

SKU: VA213--------D Kategorije: ,

Opis

SKYWALK 10 zobe univerzalne dereze so najboljša izbira za treking ture, hitro, enostavno gorništvo ter ne preveč zahtevno uporabo na snegu in ledu.

Te prožne 10-zobe dereze iz jekla z klasično vezavo so primerne za čevlje, ki niso združljivi z derezami, pri čemer tudi majhna stopala niso problem. Dereze SKYWALK so nastavljive po velikosti s pomočjo premične sredinske palice in peresa, ki se zaskoči. Čebulasta oblika anti-bot plošč, ki se drži na podplatu čevlja, prispeva k odstranjevanju snega.

Teža: 930 g

Material: jeklo

Standard: EN 893:2010, UIAA 153

Dodatne informacije

Teža 1.0000 kg
Znamka

AUSTRIALPIN

Barva

bela

Status

NA ZALOGI (odprema v enem dnevu)

Spol

Unisex