LOWA – AMPLUX

Original Cena was: 169,90 €.Current Cena is: 135,92 €.

-20%

Lowa AMPLUX so pohodniški čevlji in tekaški copati v enem. Lahki, zračni in udobni. Skalnate poti, ozki grebeni in mokri travniki – novi tekaški copati LOWA AMPLUX zagotavljajo vrhunsko zmogljivost na vseh vrstah terena. Ta udoben model združuje vse pomembne lastnosti, ki so potrebne za premagovanje kratkih, srednjih in dolgih razdalj v enem.

Za lažji izbor velikosti poglej tabelo velikosti.

Za izdelek, ki ga ne najdeš, pošlji naročilo ali preveri rok dobave.

Zagotovljena najnižja cena za celotno ponudbo Lowa!

Opis

Vijugaste poti, mehka gozdna tla, rosna trava ali kot kamen trde gozdne poti – AMPLUX lahko obvlada vsak teren. Vmesni podplat s trojno gostoto s tehnologijo DYNEVA zagotavlja blaženje po celotni dolžini čevlja. Dve zunanji komponenti lupine zagotavljata dodatno oblazinjenje v predelu zadnjega dela stopala ter usmerjanje stopala in neposredno vračanje energije v predelu srednjega in sprednjega dela stopala. Integrirana karbonska ojačitev dodatno zmanjša izgubo energije in preprečuje vdor ostrih predmetov v podplat. Enodelni zgornji del in lahek jezik odpravljata nepotrebne šive in s tem nevarnost trenja. Oblazinjenje v predelu ovratnika in pete zagotavlja optimalno ravnovesje med udobjem in prilagodljivostjo. Podplat LOWA® TRAC® z rahlo zasukanimi čepki zagotavlja zahtevan oprijem na vseh vrstah terena in pri hitrem gibanju.

Material: tekstil, sintetika

HEEL DROP 6 MM, LOWA TRAC SOLE, CARBON REINFORCED CHARGER PLATE, DYNEVA TRIPLE DENSITY MIDSOLE, HEEL STABILIZER, REPTEX SPORT UPPER

Podplat:

LOWA® TRAC® AGILITY

Teža: 690 g/par

Dodatne informacije

Znamka

LOWA

Spol

Ženski

Velikost

10.0UK, 10.5UK, 11.0UK, 11.5UK, 12.0UK, 7.0UK, 7.5UK, 8.0UK, 8.5UK, 9.0UK, 9.5UK

Barva

črna, oranžna