LOWA – EXPEDITION 8000 EVO RD

719,20 

-20%

Ta obutev je nesporna žlahtnost gorniških čevljev in z njo se lahko brez skrbi povzpnete tudi do višine več kot 8000 metrov.

SKU: L010 Kategorije: ,

Opis

EXPEDITION 8000 EVO RD je dvodelni gorniški čevelj, ki mu tehnično ni para. Čevelj, zasnovan v sodelovanju z alpinistom Ralfom Dujmovitsom, je opremljen z vsemi dobrotami: oprijemni podplat VIBRAM®DOLENT zagotavlja stabilnost pri koraku, vmesni podplat EVA z dvojno gostoto zagotavlja odlično blaženje, z aluminijem podložen flis zunanjega čevlja in 400 g PRIMALOFT® podloga notranjega čevlja odbija toploto vašega telesa, popolnoma nepremočljiva zadrga TIZIP v nobenem primeru ne preide skozi vodo ali sneg, lahka in močna gamaša s keramično prevleko pa ščiti vaša stopala pred udarci in vremenskimi vplivi.

Ta obutev je nesporna žlahtnost gorniških čevljev in z njo se lahko brez skrbi povzpnete tudi do višine več kot 8000 metrov. Izdelano v Italiji. Za nameček: Veikka Gustafsson se je na svoje zadnje tri vrhove povzpel s prejšnjim modelom tega čevlja. Pred tem je Veika uporabljala bolj plastično Civetta Extreme. Ta čevelj lahko najdete tudi na varovalu Lotte Hintse in na nogi Juha Knuuttile, ko gremo zelo visoko. Teža: 2800g/par (UK8).

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg
Znamka

LOWA

Barva

zelena

Status

NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU (predvidena odprema 7-15 dni)

Spol

Unisex