LOWA – FUSION LO

159,93 

Lowa Fusion Lo je čevelj za vsakodnevno uporabo, potovanja, pohodniške, planinske in treking ture. Čevelj je udoben, robusten in “cool” videza. Z vsega 706 g za par bo korak lahek in zanesljiv.

Za lažji izbor velikosti poglej tabelo velikosti.

Za izdelek, ki ga ne najdeš, pošlji naročilo ali preveri rok dobave.

Zagotovljena najnižja cena za celotno ponudbo Lowa!

Opis

Lowa Fusion Lo je čevelj za pohodniške, planinske in treking ture. Čevelj je udoben, robusten in “cool” videza. Izjemno lahka obutev, a izjemno podporna in stabilna zahvaljujoč patentiranemu visokemu okvirju PU MONOWRAP® – LOWA

Lowa Fusion Lo je popolno zatočišče za utrujene noge, ki potrebujejo posebno nego. To zagotavlja predvsem anatomska oblika zgornjega dela v obliki nogavice. To je oblika, ki omogoča, da čevelj ovije vaša stopala v navidezno drugo plast kože in zagotavlja dodatno mero podpore v notranjosti, funkcije, ki bodo oživile preobremenjene stopalne loke. Elastičen pleten material omogoča uporabnikom, da enostavno zdrsnejo v obutev in iz nje, proces, ki ga dodatno podpirata dva trakova na elastični manšeti. Pri LOWA so dodali še eno funkcijo, ki zagotavlja popolno udobje pri hoji, čevelj pa dvigne na še višjo raven. Z dodatno pomočjo blaženja Lowa-DynaPU vmesnega podplata  se boste počutili, kot da hodite po zraku.

Lastnosti:

  • zunanji material: tekstil
  • membrana: Mikrofibra
  • izolacija: ATC
  • vmesni podplat: DynaPU®
  • podplat: LOWA® GT
  • teža: 710g za par (UK 7.5)

Dodatne informacije

Teža 0,710 kg
Znamka

LOWA

Spol

Moški

Velikost

10.0UK, 10.5UK, 11.0UK, 11.5UK, 7.0UK, 7.5UK, 8.0UK, 8.5UK, 9.0UK, 9.5UK

Barva

siva / črna