MOVEMENT – GO 106 SKI

552,30 

-30%

Odlične smuči za freeride. All-mountain in big mountain freetouring uporaba.

Opis

Odlične smuči za freeride.

Svoboden, predan, močan. Serija GO predstavlja novo dimenzijo freerideja, kjer so meje med smučanjem navzgor in navzdol zabrisane. GO uteleša vladavino freetouringa, lahke, trdne in nepotopljive opreme, zasnovane za smučanje z visoko gostoto. Gibanje je navpično, tekoče, hitro. Gora je platno, GO vaš čopič.

Dvakrat nagrajena za najboljšo freeride smučko leta, GO 106 je zasnovana za smučarje na velikih razmerah, ki iščejo homogeno smučko v vseh okoliščinah. To sezono je deležen prispevka lesa pavlovnije, da pridobi na lahkotnosti in olajša sledenje bolj oddaljenim reliefom. Reaktivna in oprijemljiva, zahvaljujoč dvojni titanalni ojačitvi, zelo reaktivna v velikih razmerah, zahvaljujoč dvema dolgima rockerjema, je GO 106 mogočna smučka za freeride, se pravi all-mountain in big mountain freetouring uporaba.

 

Lastnosti:

  • lesena sredica KARUBA in Titanal power plates
  • Rocker: Twin Rocker spredaj in zadaj
  • širina (pri dolžini 178 cm): 132 – 106 – 120 mm
  • dolžine: 178 – 186 cm
  • radij: 21,5 – 22,5 m
  • teža: 1730 – 1820 g

Dodatni popusti pri nakupu dveh ali več artiklov Movement, super cena setov! Pošlji povpraševanje na info@promontana.si . Po naročilu na voljo celotna kolekcija Movement. Možnost najema in testiranja.

Dodatne informacije

Teža 1,730 kg
Znamka

MOVEMENT

Status

NA ZALOGI (odprema v enem dnevu)

Spol

Moški

Velikost

178 cm, 186 cm