MOVEMENT – SET ZA TURNO SMUKO

699,00 

-42%

– ODLIČEN SET ZA TURNO SMUKO – V primeru spletnega nakupa, nam pišite na promontana.kranj@gmail.com ali info@promontana.si

Na zalogi

SKU: M004-1 Kategorije: , , , Tag:

Opis

MOVEMENT – AXESS 92 SKI

Movement Axess 92 so vsestranske turne smuči, primerne za širok krog smučarjev, tudi za tiste, ki šele začenjajo s to športno aktivnostjo. Smuči Axess se odlično obnesejo pri vzpenjanju in so dobre pri spustih v vseh snežnih razmerah.

Odlično razmerje med kvaliteto in ceno!
Vsestranske turne smuči, primerne za širok krog smučarjev, tudi za tiste, ki šele začenjajo s to športno aktivnostjo. Smuči Axess se odlično obnesejo pri vzpenjanju in so dobre pri spustih v vseh snežnih razmerah.
Odlično razmerje med kvaliteto in ceno!

Lastnosti:

  • lesena sredica KARUBA in 2 karbonski osi CARBON 2-axis
  • Rocker: Twin Rocker spredaj in zadaj
  • širina (pri dolžini 169 cm): 127 – 92 – 116 mm
  • dolžine: 161 – 169 – 177 cm
  • radij: 14,5 – 15,0 – 15,5 m
  • teža: 1290 -1440 – 1570 g

 

MARKER – ALPINIST VEZI

Nova lahka vez za turno smučanje, primerna tudi za alpinistično smučanje. Glava ojačana s karbonom, z dodatno gumo za enostavno in hitro vpenjanje, odličen oprijem čevlja z dvema paroma vzmeti. Peta je majhna, stransko odpenjanje čevlja v obe smeri, ima tri stopnje naklona, enostavno preklapljanje s palico.

S tehnologijo Active Length Compenstaion se vez lahko po dolžini razširi do 4mm, kar prepreči prekomeren pritisk na smučarski čevelj, kar zagotavlja varno odpenjanje v pravem trenutku. DIN 4,0 – 10,0. Priporočena teža smučarja do max 100 kg. Teža vezi 500 g.

 

COLLTEX – KOŽE MIX HOTMELT

Colltex so univerzalne, preizkušene in najbolj priljubljene kože. Kože lepo primejo v vseh vrstah snega, znane so po tem, da zdrsujejo manj kot druge. Za vse vrste smuči. Drsalna površina: MIX 65% mohair, 35% poliamid. Novo lepilo Hotmelt, odlična alternativa kožam “brez lepila”.

Vse smučarske kože Colltex so zdaj prevlečene z novo razvitim posebnim premazom ”Drybase”. Ta prevleka na zadnji strani tkanine preprečuje vdor vode in ohranja kožo suho in lahko. Poleg tega ta obdelava ustvari optimalno kemično vez s talilnim lepilom. Zaradi tega se lepilo optimalno oprime hrbtne strani smučarske kože in se lepilo zelo težko odtrga. S to inovacijo imajo turni smučarji še boljše rezultate na gori. 100 % SINTETIKA TALILO S temi smučarskimi kožami Colltex lansira povsem sintetični model najnovejše generacije. Vlakna, ki jih je razvil Colltex, dosegajo optimalno izboljšane rezultate glede lastnosti plezanja in drsenja. Proizvedeno v švicarski predilnici. Smučarske kože so namenjene začetnikom in vsestranskim turnim smučarjem, ki pričakujejo zanesljiv oprijem s privlačnimi drsnimi lastnostmi hkrati.

Specifikacija materiala : Najlon
Barva: Črna
Dolžina: 195 cm
Front fixation: EVO
End fixation: Camlock plus
Material: Mohair / Nylon Mixed
Država izvora : Švica

 

Dodatne informacije

Teža 1,030 kg
Znamka

MOVEMENT

Barva

zelena

Status

NA ZALOGI (odprema v enem dnevu)

Spol

Moški

Velikost

162 cm, 170 cm, 178 cm