VAUDE – Arco XT 3P ŠOTOR

277,60 

-20%

Vaude ARCO XT 3P šotor za 3 osebe, hitro postavljiv, lahek, zelo prostoren in udoben.

Vaš dom stran od doma: prostoren 3-sezonski tunelski šotor za tri osebe z razširjenim predprostorom za občutno več udobja. Velika notranja soba nudi dovolj prostora za spanje in veliko prostora za shranjevanje pohodniške opreme in nahrbtnikov ter jo je mogoče prezračevati skozi odprtino v grebenu. Arco XT 3P je mogoče hitro dvigniti in je dovolj močan, da prenese nevihto. Idealen začetni šotor za treking ture v blagih podnebnih območjih.

 

Na voljo po naročilu

Kategorije: ,

Opis

Vaude ARCO XT 3P šotor za 3 osebe, hitro postavljiv, lahek, zelo prostoren in udoben.

Vaš dom stran od doma: prostoren 3-sezonski tunelski šotor za tri osebe z razširjenim predprostorom za občutno več udobja. Velika notranja soba nudi dovolj prostora za spanje in veliko prostora za shranjevanje pohodniške opreme in nahrbtnikov ter jo je mogoče prezračevati skozi odprtino v grebenu. Vaude Arco XT 3P šotor je mogoče hitro dvigniti in je dovolj močan, da prenese nevihto. Idealen začetni šotor za treking ture v blagih podnebnih območjih.

  • teža: 3800g
  • vodni stolpec: 3000/7000mm
  • slikonizirana površina
  • velikost paketa: 50 x 25 cm
  • površina šotora: 7,1 m²
  • notranja površina šotora: 3,8 m²

Pregled materiala Flysheet: 100% poliamid; 40 D Ripstop silikon / poliuretan prevlečen 3.000 mm; Notranji šotor: 100% poliamid; 40 D Ripstop; Tla: 100% poliamid; 70 D Poliuretansko prevlečen 7.000 mm.

 

Dodatne informacije

Teža 3,800 kg
Znamka

VAUDE

Barva

zelena

Status

NA ZALOGI PRI DOBAVITELJU (predvidena odprema 7-15 dni)

Morda vam bo prav tako všeč…