VAUDE – SCOPI 2.5L LW JAKNA

236,70 

-10%

Zelo lahka 2,5-slojna vetrovka oziroma dežna moška jakna za hitre, dinamične gorske ture. Ne premoči in neprepiha. Minimalističen dizajn z raztegljivimi manšetami.

Vodni stolpec 15.000mm

Opis

Ta lahka 2,5-slojna dežna jakna za moške želi samo eno stvar – da gre! Zložite ga lahko v majhno kapuco, tehta manj kot 200 gramov in je bil posebej zasnovan za gorske športe, ki jih je treba opraviti hitro – in za športnike, ki želijo imeti čim manjšo velikost paketa svoje opreme. Zaradi tega je 2,5-slojni dežni jopič za moške popoln za hitre gorske ture ali hiter izlet po službi v lokalne gore. Pripomočke, kot so avtomobilski ključi ali žitne ploščice, lahko preprosto shranite v prostoren prsni žep, širino kapuce pa lahko prilagodite, ko postane nevihta. Če bo vreme še bolj negostoljubno in bo začelo deževati, lahko mirno nadaljujete z vadbo – jakna je kos dežju. Majhni, a fini detajli so prijetni, kot je skrito zračenje pod pazduho, vodoodbojna sprednja zadrga in nezapletene raztegljive manšete na manšetah in pasu. Da bi rokovanje z 2,5-slojno dežno jakno za moške ostalo čim bolj enostavno, jo lahko hitro zapakirate v lastno kapuco in tako zlahka pospravite v majhne nahrbtnike. Oznaka VAUDE Green Shape pomeni okolju prijazen, funkcionalen izdelek, izdelan iz trajnostnih in bluesign® certificiranih materialov.

Značilnosti:
– 2,5-slojni material
– pritrjena, nastavljiva kapuca
– vodoodbojna sprednja zadrga s spodnjim delom
– 1 prsni žep z vodoodbojno zadrgo
– prezračevanje podlakti z odprto loputo
– elastični vstavki na robu
– vnaprej oblikovan rokav
– elastični vstavki na manšetah

Ceplex Advanced – idealna membrana za ekstremne vremenske razmere
Visokokakovostna membrana “Ceplex Advanced“, ki jo je razvil VAUDE, je vodotesna, odporna na veter in zelo zračna. To zadržuje vlago zunaj in toploto. Vaš izdelek VAUDE lahko prenese vodni stolpec najmanj 15.000 milimetrov (JIS L 1092 B) in je kos najneugodnejšim vremenskim razmeram. Membrana je izdelana iz poliuretana (PU), termoplastičnega poliuretana (TPU) ali poliestra (PES) in je 100 odstotkov brez okolju škodljivih fluoroogljikovodikov in PTFE (politetrafluoroetilena).

• optimalna membrana za ekstremne vremenske razmere
• nepremočljiva, zračna in odporna na veter
• 100 odstotkov brez fluoroogljikovodikov in PTFE

Raztegljivost – veliko svobode gibanja in visoko udobje
Raztegljivi izdelki VAUDE vam nudijo popolno udobje pri nošenju. Elastičnost materiala je dosežena z deležem elastana in/ali pletene ali tkane konstrukcije. To vam omogoča maksimalno svobodo gibanja med aktivnostmi v naravi.

 

Dodatne informacije

Teža 0,385 kg
Spol

Moški

Znamka

VAUDE

Barva

črna, siva

Velikost

S, M, L, XL, XXL