Boreal - Marduk plezalke

Hiter pregled

Boreal Marduk so nekoliko trše plezalke z odlično gumo. Omogočajo stopanje po najmanjših stopkih in poličkah in v tem segmentu praktično nimajo konkurence. Najbolj se izkažejo v navpičnih in rahlo previsnih ploščah. Marduk na prvi plezalni dan deluje morda nekoliko neudobno in trdo, a že po nekaj smereh se bo oddolžil z udobjem in s suverenim stopanjem po najmanjših razčlembah. Gumiran pas čez nart zagotavlja, da se plezalke ne bodo raztegnile po širini in da se bo v njih dalo kvalitetno plezati bistveno dlje kot sicer.
 

Redna cena: 112,90 €

Klubska cena: 79,03 € (-30%)

* Obvezna polja

Več pogledov

Boreal Marduk so nekoliko trše plezalke z odlično gumo. Omogočajo stopanje po najmanjših stopkih in poličkah in v tem segmentu praktično nimajo konkurence. Najbolj se izkažejo v navpičnih in rahlo previsnih ploščah. Marduk na prvi plezalni dan deluje morda nekoliko neudobno in trdo, a že po nekaj smereh se bo oddolžil z udobjem in s suverenim stopanjem po najmanjših razčlembah. Gumiran  pas čez nart zagotavlja, da se plezalke ne bodo raztegnile po širini in da se bo v njih dalo kvalitetno plezati bistveno dlje kot sicer.

Podrobno:

  • rahlo asimetrično kopito
  • guma Boreal Zenith (4-4.5mm)
  • vrhnji material usnje
  • jezik je 3D mrežasto oblazinjen za optimalno udobje in boljšo zračnost
  • V2rand  z dvojnim pritiskom naprej omogoča maksimalno izkoriščanje stopov
  • vrhnja konica prstov in peta sta oblikovani tako, da omogočata lažje zatikanje prstov in pete (dobrodošlo pri plezanju previsnih smeri)
  • gumirani pas preko narta zagotavlja, da se plezalke ne raztegnejo tudi po daljši uporabi in precej podaljša življenjsko dobo
  • teža za par 495 gr (vel. UK 6)

Šifra VA_T4014
Znamka Boreal

Moorda vas bodo zanimali naslednji izdelki

Classic rope bag nahrbtnik/ vreča za vrv

Classic rope bag nahrbtnik/ vreča za vrv

Redna cena: 49,90 €

Klubska cena: 39,92 € (-20%)

DMM CRUSHED CHALK DMM MAGNEZIJ 250G

DMM CRUSHED CHALK DMM MAGNEZIJ 250G

Redna cena: 8,90 €

Klubska cena: 8,02 € (-10%)