Mountain Hardwear - Monkey Man Jakna Int L Jopič

Hiter pregled

Jopič oz. novodobni flis, ki daje visoko toplotno izolacijo. Izredno topel Monkey Phur ima odlično razmerje med maso in toploto, zato je izdelek optimalen za aktivnosti pri nizkih temperaturah. »Opičje perje« bistveno zmanjša trenje med sloji, torej med jakno in jopičem, zato je oblačenje bolj enostavno in gibanje lažje, saj energije ne zgubljamo po nepotrebnem. Oblačilo se nosi kot 2.sloj in sicer čez perilo in pod jakno, lahko tudi kot zadnji sloj. Ne ščiti pred vetrom, je pa odličen prehodni element, ko želimo ohraniti hitro sušenje jakne.
 

Več pogledov

Jopič oz. novodobni flis, ki daje visoko toplotno izolacijo. Izredno topel Monkey Phur ima odlično razmerje med maso in toploto, zato je izdelek optimalen za aktivnosti pri nizkih temperaturah. "Opičje perje" bistveno zmanjša trenje med sloji, torej med jakno in jopičem, zato je oblačenje bolj enostavno in gibanje lažje, saj energije ne zgubljamo po nepotrebnem. Oblačilo se nosi kot 2.sloj in sicer čez perilo in pod jakno, lahko tudi kot zadnji sloj. Ne ščiti pred vetrom, je pa odličen prehodni element, ko želimo ohraniti hitro sušenje jakne.

Lastnosti:

  • MCZ (Micro Climate Zoning), je uporaba različnih materialov glede na dele telesa. Materiali so tanjši na tam kjer telo izloča več znoja in bolj debeli na območjih, občutljivih na temperaturo
  • Mehak in topel
  • Prsni žep z zadrgo
  • Podloženi žepi za roke
  • Teža: 401g

Material:

Polartec® ThermalPro® Monkey Phur

Šifra VA_R0047
Vrsta jopiči
Znamka Mountain Hardwear