Odlo - Blackcomb Evolution Warm Lady majica s kapuco

Hiter pregled

Odlo Blackcomb Evolution Warm Baselayer majica s kapuco predstavlja vrh v ponudbi aktivnega športnega perila. To je prestižno perilo za najbolj zahtevne uporabnike, ki ohranja vaše telo suho in toplo pri aktivnostih v hladnih zimskih razmerah. Posebna struktura vlaken odvaja vlago na zunanjo plast oblačila, pospešuje izhlapevanje in preprečuje neprijeten vonj. Visoka elastičnost, mehki materiali in odličen kroj zagotavljajo funkcionalnost in udobje. Originalni "Effect by Odlo" preprečuje nastajanje neprijetnega vonja zaradi znojenja. Tako imenovana "pametna področja" (clever zones) z različno gostoto tkanja na različnih delih telesa omogočajo optimalno izparevanje in zračenje. Brezšivno pletenje daje prijeten občutek in zagotavlja udobje pri gibanju.
 

Redna cena: 99,95 €

Klubska cena: 79,96 € (-20%)

* Obvezna polja

Več pogledov

Odlo Blackcomb Evolution Warm Baselayer majica s kapuco predstavlja vrh v ponudbi aktivnega športnega perila. To je prestižno perilo za najbolj zahtevne uporabnike, ki ohranja vaše telo suho in toplo pri aktivnostih v hladnih zimskih razmerah. Posebna struktura vlaken odvaja vlago na zunanjo plast oblačila, pospešuje izhlapevanje in preprečuje neprijeten vonj. Visoka elastičnost, mehki materiali in odličen kroj zagotavljajo funkcionalnost in udobje. Originalni  "Effect by Odlo" preprečuje nastajanje neprijetnega vonja zaradi znojenja. Tako imenovana "pametna področja" (clever zones) z različno gostoto tkanja na različnih delih telesa omogočajo optimalno izparevanje in zračenje. Brezšivno pletenje daje prijeten občutek in zagotavlja udobje pri gibanju.

Lastnosti:

  • hitrosušeče perilo
  • brezšivna tehnologija pletenja
  • odlično odvajanje vlage
  • odlična zračnost
  • integrirane funkcionalne cone brez šivov (clever zones) za optimalen prenos vlage in boljše zračenje
  • body fit
  • "Effect by Odlo" - vlakna za zaviranje vonja
  • material: 38% poliester, 51% poliamid, 11% elastan 
  • pranje pri 60 st.C

Odlo je vrhunska športna blagovna znamka za športno spodnje perilo. Norveška blagovna znamka je na trgu prisotna že vse od leta 1946, od leta 1986 pa ima sedež v Švici. Moto podjetja že od vsega začetka se glasi: »Vedno se potrudi, da boš korak pred drugimi!« To Odlo dokazuje že več kot 60 let, saj postaja vodilni proizvajalec športnega perila. Jedro ponudbe je sintetično športno perilo za uporabo pri vseh športih v naravi. Poleg športnega perila pa Odlo izdeluje tudi oblačila za tek, nordijsko hojo, tek na smučeh in vse ostale športe v naravi.

Šifra VA_7B204
Znamka Odlo