Moška obutev

Izdelkov: 9

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Diabolo plezalke

  Boreal - Diabolo plezalke

  Redna cena: 106,90 €

  Klubska cena: 74,83 € (-30%)

  Boreal Diabolo so preizkušene Borealove plezalke za športno plezanje, umetne stene in balvane. Prečni gumirani trak zagotavlja, da se plezalke ne bodo raztegnile po širini, obenem pa pomaga pri zatikanju nog v previsnih smereh. Priporočamo športnim plezalcem srednjega razreda.
  Izvejte več

 2. Joker plezalke

  Boreal - Joker plezalke

  Redna cena: 96,90 €

  Klubska cena: 77,52 € (-20%)

  Boreal Joker so udobne in vsestransko uporabne plezalke na vezalke. Primerne so tako za težjo športno plezanje kot za velike stene. Priporočamo alpinistom, rekreativnim plezalcem in začetnikom.
  Izvejte več

 3. Mutant plezalke

  Boreal - Mutant plezalke

  Redna cena: 109,90 €

  Klubska cena: 76,93 € (-30%)

  Boreal Mutant so plezalke namenjene najboljšim plezalcem. Primerne so za balvansko plezanje, tekmovanje in težke smeri. Mutant je križanec (med sliperjem in plezalkami) z izrazito asimetričnim navzdol obrnjenim kopitom. Pri njem je prvič uporabljen LTS (Lateral Torsion System), najnovejša tehnologija za boljše stopanje po majhnih stopkih in boljše zatikanje pete. Gre za to, da stranski gumeni trak omogoča prenos pritiska na prednji del noge, super lepljiva guma Zenith je na sredini podplata tanjša, s čimer se poveča prožnost in izboljša prileganje posameznemu stopalu. Guma je spredaj in zadaj oblikovana v enodelno 3D kapico, kar preprečuje da pride do praznega prostora na prstih ali peti. Vse našteto se odraža v izrazito boljšem izkoriščanju najmanjših razčlemb pri plezanju. Mutant je v svojem gornjem delu iz nepodloženega premium usnja, ki v sprednjem delu prehaja v t.i. »Friction Skin«, lepljivo kožo. To je kombinacija granulata Zenith gume in lepila, ki omogoča izvrsten oprijem z nartom in zatikanje stopala. Poleg odličnega trenja “Friction Skin” amortizira pritiske na nart, kar pomeni zatikanje brez bolečin.
  Izvejte več

 4. Dharma plezalke

  Boreal - Dharma plezalke

  Redna cena: 129,90 €

  Klubska cena: 90,93 € (-30%)

  Boreal Dharma so plezalke namenjene najboljšim plezalcem. Primerne so za balvansko plezanje, tekmovanje in težke previsne smeri. Agresivna oblika z izrazito asimetričnim navzdol obrnjenim kopitom omogoča stopanje po najmanjših poličkah in luknjicah. Nudijo odlično ravnotežje med natančnostjo in občutljivostjo stopanja na eni strani ter zagotavljanjem dobre stabilnosti na drugi. Močno usločene ter asimetrično oblikovane plezalke so še posebej primerne za zelo strme in previsne smeri.
  Izvejte več

 5. Marduk plezalke

  Boreal - Marduk plezalke

  Redna cena: 112,90 €

  Klubska cena: 79,03 € (-30%)

  Boreal Marduk so nekoliko trše plezalke z odlično gumo. Omogočajo stopanje po najmanjših stopkih in poličkah in v tem segmentu praktično nimajo konkurence. Najbolj se izkažejo v navpičnih in rahlo previsnih ploščah. Marduk na prvi plezalni dan deluje morda nekoliko neudobno in trdo, a že po nekaj smereh se bo oddolžil z udobjem in s suverenim stopanjem po najmanjših razčlembah. Gumiran pas čez nart zagotavlja, da se plezalke ne bodo raztegnile po širini in da se bo v njih dalo kvalitetno plezati bistveno dlje kot sicer.
  Izvejte več

 6. Shaman Plezalke

  Evolv - Shaman Plezalke

  Redna cena: 119,90 €

  Klubska cena: 95,92 € (-20%)

  Visoko dovršeni plezalniki za zahtevne, previsne smeri. Evolv Shaman plezalniki združujejo oblikovne elemente, ki v sodelovanju prinašajo delovanje na najvišji stopnji.
  Izvejte več

 7. Joker Velcro Plus plezalke

  Boreal - Joker Velcro Plus plezalke

  Redna cena: 96,90 €

  Klubska cena: 77,52 € (-20%)

  Boreal Joker Velcro Plus so zelo udobni plezalniki za celodnevno plezanje in več raztežajne smeri, tudi za težje smeri. Odlični tudi za začetnike!
  Izvejte več

 8. Lynx plezalke

  Boreal - Lynx plezalke

  Redna cena: 115,90 €

  Klubska cena: 81,13 € (-30%)

  Boreal Lynx so allround plezalke, ki se še posebej obnesejo v plezanju na trenje, pa naj bo to v previsih, v kapnikih, počeh ali ploščah. V Lynxu lahko plezaš 9b ali 6a, prav neverjetno je kako se v vseh primerih obnese odlično. Izjemno udobne, ravno prav mehke, z super oprijemljivo gumo Zenith so plezalke Lynx suverene v kratkem balvanu ali v tisoč metrski steni. Rahlo navzdol ukrivljeno kopito, nekoliko širši prednji del in ožja peta so zmagovalna kombinacija udobja in stopanja po majhnih razčlembah. Z Lynxom je Boreal na dobri poti, da preseže popularnost in vsestranskost svojega legendarnega modela Fire izpred 30 let!
  Izvejte več

 9. Ninja Junior plezalke

  Boreal - Ninja Junior plezalke

  Redna cena: 57,90 €

  Klubska cena: 46,32 € (-20%)

  Boreal Ninja junior/ otroške plezalke nudijo udobje in dober oprijem tako v skali kot umetnih stenah. So otroški plezalniki, ki »rastejo« skupaj z nogo.
  Izvejte več

Izdelkov: 9

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer