Moška obutev

Izdelki 11 do 20 od skupno 39

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Renegade II Gtx Lo čevlji

  Lowa - Renegade II Gtx Lo čevlji

  Redna cena: 149,90 €

  Klubska cena: 134,91 € (-10%)

  Lowa Renegade Lo GTX je zelo stabilen in zelo udoben nizek pohodni čevelj za lažje ture, trekinge, pohode, prosti čas in vsakodnevno nošnjo. Je prava klasika in eden najbolj prodajanih nizkih pohodnih čevljev v Evropi. Dobitnik mnogih nagrad tako v Evropi kot v ZDA.
  Izvejte več

 2. Lowa pohodniški čevlji

  Lowa - Taurus GTX LO nizki pohodni čevlji

  Redna cena: 119,90 €

  Klubska cena: 95,92 € (-20%)

  Lowa Taurus Gtx Lo čevlji se pohvalijo z modernim izgledom. So nizki, zelo udobni, stabilni pohodni čevlji za uhojene poti, izlete in za vsakodnevno nošnjo. Gore-Tex membrana nudi nepremočljivost, dobro toplotno izolacijo in dobro para-prepustnost.
  Izvejte več

 3. Dibona Advanced STX čevlji

  Vaude - Dibona Advanced STX čevlji

  Redna cena: 164,90 €

  Klubska cena: 131,92 € (-20%)

  Vaude Dibona čevlji so odlični za skalnati teren, za pristope pod steno, za ferate, za hojo po zahtevnem terenu, modern izgled, sveže barve pa poskrbijo za atraktiven izgled za vsakodnevno nošnjo. Poleg odličnega Vibram podplata se Dibona čevlji ponašajo s kakovostnim usnjem, kateri je zelo trpežen in dobro diha.
  Izvejte več

 4. Irox Gtx Mid čevlji

  Lowa - Irox Gtx Mid čevlji

  Redna cena: 199,90 €

  Klubska cena: 159,92 € (-20%)

  Lowa Irox je lahek športni pohodni čevelj z GORE-TEX® membrano in VIBRAM® podplatom. Inovativna robustna dvoplastna tekstilna konstrukcija zagotavlja odlično zračnost in ustrezno trpežnost. Čevelj je vrhunski kompromis med pohodniškim čevljem in gojzarjem.
  Izvejte več

 5. Predazzo Gtx čevlji

  Lowa - Predazzo Gtx čevlji

  Redna cena: 229,90 €

  Klubska cena: 183,92 € (-20%)

  Novi Lowa Predazzo je najsodobnejši planinski in treking čevelj, ki po zaslugi inovativnega vmesnega podplata odlično blaži tresljaje pri hoji. Zato je še kako primeren za daljše ture in pohode, neodvisno od vrste terena. Čevelj ima GoreTex membrano in Vibram podplat, nanj se lahko pritrdijo polavtomatske dereze. Zgornji del čevlja je iz kvalitetnega usnja, ki je na izpostavljenih mestih spredaj in zadaj zaščiten z gumo. Planinski in treking čevelj Lowa Predazzo daje največji poudarek udobju in dobremu počutju stopala, na kar vpliva tudi način zavezovanja. "2-ZONE LACING" zavezovanje omogoča, da se čevelj v nartu in nad gležnjem lahko zategne z različno jakostjo, kar pomeni da vsak uporabnik lahko fiksira nogo po potrebi in po svoji anatomiji. "X-LACING" patent pa pomeni, da se jezik čevlja fiksira tako v horizontalni kot vertikalni smeri, s čimer se onemogoči premikanje jezika in posledično žulje in nepotrebne pritiske na nart.
  Izvejte več

 6. Mountain Expert Gtx Evo čevlji

  Lowa - Mountain Expert Gtx Evo čevlji

  Redna cena: 349,90 €

  Klubska cena: 244,93 € (-30%)

  Lowa Mountain Expert GTX čevlji so odlična izbira za alpinizem, gorništvo, ledno plezanje, ledeniške ture. Odlična izbira za dolge ture v zimskih razmerah v Alpah in drugih gorstvi. Odlično se obnesejo tudi na mešanem terenu. Mountain Expert gojzarji so udobni, stabilni, nudijo odličen oprijem, imajo utor za avtomatske dereze...
  Izvejte več

 7. Arco Gtx Mid čevlji

  Lowa - Arco Gtx Mid čevlji

  Redna cena: 199,90 €

  Klubska cena: 159,92 € (-20%)

  Lowa Arco je odličen planinski in treking čevelj. Notranji del čevlja je iz kvalitetnega usnja, kar zagotavlja dobro klimo stopalu, še posebej v primeru povečanega znojenja. Čevelj ima v sprednjem delu nekaj več prostora, kar pomeni dodatno udobje za nogo.
  Izvejte več

 8. Sesto Gtx Mid čevlji

  Lowa - Sesto Gtx Mid čevlji

  Redna cena: 159,90 €

  Klubska cena: 127,92 € (-20%)

  Lowa Sesto GTX MID so planinski čevlji, primerni za pohodništvo, trekinge in planinarjenje. Te Lowa čevlji so trpežni, udobni in zračni, imajo GORE-TEX®membrano.
  Izvejte več

 9. Boreal Siula gorniški čevlji

  Boreal - Siula čevlji

  Redna cena: 729,90 €

  Klubska cena: 510,94 € (-30%)

  Boreal Siula je dvojni čevelj z integrirano gamašo, namenjen vzponom v višinah in zelo hladnih razmerah. Zunanja integrirana gamaša je dvoplastna kombinacija membrane Sympatex in trpežnih dihajočih vodoneprepustnih materialov. Zadrga TIZIP je vodoneprepustna. Srednjo plast čevlja sestavljajo super lahki hight tech materiali Teramida, Lorica, Neoprene in Cordura, ki skupaj zagotavljajo vrhunsko klimo, trpežnost in vodotesnost. Notranji vložek sestavljajo Dry-line Sympatex membrana s toplotno obdelanimi šivi in visoko izolacijski Thinsulate v treh plasteh. Vse to brez nanosov plasti lepila, da se ne bi zmanjšalo dihanje. Na zunanji strani je dodan ALU film ki odbija toploto navznoter. Podplat Vibram Teton ima Thinsulate izolacijo in dvojni absorber.
  Izvejte več

 10. Boreal Stetind gorniški čevlji

  Boreal - Stetind čevlji

  Redna cena: 487,90 €

  Klubska cena: 341,53 € (-30%)

  Boreal Stetind je tehnično dodelan čevelj za najbolj zahtevno ledno in kombinirano plezanje. Nepremočljiva in izredno vzdržljiva integrirana gamaša iz trpežne 3D tkanine in skupaj z Dry-Line Sympatex membrano zagotavlja popolno vodotesnost in odlično dihanje. Zgornji del čevlja je iz enega kosa, iz izredno robustnega in dihajočega materiala Teramida skupaj s troslojno izolacijo Thinsulate in dodano Lorico. Boreal Stetind nudi popolno zaščito pred vremenskimi vplivi, je topel, zračen in izjemno lahek. Konica čevlja je oblikovana tako, da omogoča najboljši možen stik s skalo. Zadnji del čevlja lepo objame in fiksira peto, kar je ključno pri plezanju na konicah derez. Stetind nosi ime po markantno oblikovani koničasti gori na Norveškem, njihovem simbolu. Stetind predstavlja vrh v razvoju tehničnih alpinističnih čevljev.
  Izvejte več

Izdelki 11 do 20 od skupno 39

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer