Moška obutev

Izdelkov: 10

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Laurin GTX čevlji

  Lowa - Laurin GTX čevlji

  Redna cena: 169,90 €

  Klubska cena: 135,92 € (-20%)

  Lahek pristopen čevelj idealen za plezanje in ferate, primeren tudi za pristope in gorništvo. Nepremočljivost jamči Gore-Tex membrana, dober oprijem na skalnatem terenu omogoča Vibram Mulaz podplat.
  Izvejte več

 2. Lowa pohodniški čevlji

  Lowa - Taurus GTX LO nizki pohodni čevlji

  Redna cena: 119,90 €

  Klubska cena: 95,92 € (-20%)

  Lowa Taurus Gtx Lo čevlji se pohvalijo z modernim izgledom. So nizki, zelo udobni, stabilni pohodni čevlji za uhojene poti, izlete in za vsakodnevno nošnjo. Gore-Tex membrana nudi nepremočljivost, dobro toplotno izolacijo in dobro para-prepustnost.
  Izvejte več

 3. Mountain Expert Gtx Evo čevlji

  Lowa - Mountain Expert Gtx Evo čevlji

  Redna cena: 349,90 €

  Klubska cena: 244,93 € (-30%)

  Lowa Mountain Expert GTX čevlji so odlična izbira za alpinizem, gorništvo, ledno plezanje, ledeniške ture. Odlična izbira za dolge ture v zimskih razmerah v Alpah in drugih gorstvi. Odlično se obnesejo tudi na mešanem terenu. Mountain Expert gojzarji so udobni, stabilni, nudijo odličen oprijem, imajo utor za avtomatske dereze...
  Izvejte več

 4. Arco Gtx Mid čevlji

  Lowa - Arco Gtx Mid čevlji

  Redna cena: 199,90 €

  Klubska cena: 159,92 € (-20%)

  Lowa Arco je odličen planinski in treking čevelj. Notranji del čevlja je iz kvalitetnega usnja, kar zagotavlja dobro klimo stopalu, še posebej v primeru povečanega znojenja. Čevelj ima v sprednjem delu nekaj več prostora, kar pomeni dodatno udobje za nogo.
  Izvejte več

 5. Irox Gtx Mid čevlji

  Lowa - Irox Gtx Mid čevlji

  Redna cena: 199,90 €

  Klubska cena: 159,92 € (-20%)

  Lowa Irox je lahek športni pohodni čevelj z GORE-TEX® membrano in VIBRAM® podplatom. Inovativna robustna dvoplastna tekstilna konstrukcija zagotavlja odlično zračnost in ustrezno trpežnost. Čevelj je vrhunski kompromis med pohodniškim čevljem in gojzarjem.
  Izvejte več

 6. Weisshorn GTX čevlji

  Lowa - Weisshorn GTX čevlji

  Redna cena: 399,90 €

  Klubska cena: 319,92 € (-20%)

  Weisshorn GTX Man je popoln visoki čevelj, primeren za visoki gorski teren in za zahtevno hojo po ledu, skalah in mešanih poteh. Čevelj odlikuje tudi Lowa FlexFit, ki zagotavlja boljšo stabilnost gležnja, LaceLoop petni blažilec tresljajev e in Vibram® Trailtec podplat. Poseben GORE-TEX material zagotavlja še dodatno zaščito pred mrazom in zadržuje toploto v čevlju.
  Izvejte več

 7. Tibet GTX čevlji

  Lowa - Tibet GTX čevlji

  Redna cena: 269,90 €

  Klubska cena: 215,92 € (-20%)

  Tibet GTX je klasičen gojzar za bolj zahtevne ture in zahtevnejše pohodnike in popotnike (v ZDA dobitnik Editors' Choice Awards revije Backpacker). Lowa Tibet model je že vrsto let najbolj prodajan gojzar v svojem razredu (seveda je z leti pridobil mnogo izboljšav)! Primeren za celoletno uporabo. Tehnično izredno dovršen.
  Izvejte več

 8. Cevedale Pro GTX čevlji

  Lowa - Cevedale Pro GTX čevlji

  Redna cena: 299,90 €

  Klubska cena: 239,93 € (-20%)

  Cevedale Pro Man čevlji so visoki čevlji, primeren za visoki gorski teren, ferate kot tudi za manj zahtevne gorske trekinge. Njegova prednost je vsekakor manjhna teža, stabilnost in fleksibilnost. Lahek in dobro oprijemljiv podplat Vibram® Dolent z dodatnimi stranskimi ojačitvami proti zdrsu.
  Izvejte več

 9. Renegade GTX MID visoki čevlji

  Lowa - Renegade GTX MID visoki čevlji

  Redna cena: 199,90 €

  Klubska cena: 179,91 € (-10%)

  Renegade Mid GTX so odlični čevlji za pohodništvo, trekinge, popotništvo, prosti čas. Njihov sloves je: zelo lahki in zelo udobni. So najbolj prodajani čevlji v svojem razredu že nekaj sezon in dosegajo odlične rezultate na najrazličnejših testih,... so dobitnik Editors' Choice Awards revije Camping Life Magazine za najbolj priljubljen kos opreme in še mnogih drugih nagrad.
  Izvejte več

 10. Lowa pohodni čevlji

  Lowa - Taurus GTX MID pohodni čevlji

  Redna cena: 129,90 €

  Klubska cena: 103,92 € (-20%)

  Lowa Taurus Gtx Mid so visoki pohodni čevlji, kateri se pohvalijo z modernim, lepim izgledom. So zelo udobni, stabilni pohodni, popotniški čevlji za uhojene poti, izlete in za vsakodnevno nošnjo. Dobro ščitijo gleženj in mu dajejo oporo. Gore-Tex membrana nudi nepremočljivost, dobro toplotno izolacijo in dobro para-prepustnost.
  Izvejte več

Izdelkov: 10

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer