Otroška obutev

Izdelkov: 3

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Aspen otroški pohodni čevlji

  Boreal - Aspen otroški pohodni čevlji

  Redna cena: 76,90 €

  Klubska cena: 61,52 € (-20%)

  Boreal Aspen so otroški pohodni čevlji, primerni za vse vrste dejavnosti, od hoje v šolo v slabem vremenu, do bolj zahtevnega pohodništva poleti. Nepremočjivi in izredno zračni. Zunanji del čevlja sestavljata usnje (1,5mm) in Teramida SL. Teramida SL je relativno lahek material, ki je visoko prepusten za vlago, vodo-odbojen in odporen na poškodbe. Uporablja se v kombinaciji z usnjem, da je čevelj lažji. Pod zgornjo plastjo je nepremočljiva in visoko paro-prepustna membrana DryLine. To uporablja samo in izključno Boreal.DryLine ima pred GoreTex-om pomembno prednost. Na zunanjo plast je spojen in to preprečuje ujemanje vode med usnje in membrano. Če se ta ujame med plasti, čevelj postane težak in tog, dihanje pa se zmanjša. Zato DryLine čevlji tudi v mokrih okoliščinah ostanejo lahki in ohranjajo visoko prepustnost za vlago.
  Izvejte več

 2. Innox Gtx Mid Junior otroški čevlji

  Lowa - Innox Gtx Mid Junior otroški čevlji

  Redna cena: 89,90 €

  Klubska cena: 62,93 € (-30%)

  Lowa Innox GTX MID Junior so otroški pohodniški in planinski čevlji, primerni za običajno dnevno uporabo, kot tudi pohodništvo in planinarjenje. Čevlji so lahki, udobni in zračni, imajo GORE-TEX®membrano. Anatomsko so prilagojeni nogi, ki še raste.
  Izvejte več

 3. Ninja Junior plezalke

  Boreal - Ninja Junior plezalke

  Redna cena: 57,90 €

  Klubska cena: 46,32 € (-20%)

  Boreal Ninja junior/ otroške plezalke nudijo udobje in dober oprijem tako v skali kot umetnih stenah. So otroški plezalniki, ki »rastejo« skupaj z nogo.
  Izvejte več

Izdelkov: 3

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer