FLIGHT NAHRBTNIK / VREČA ZA VRV

FLIGHT NAHRBTNIK / VREČA ZA VRV

PEENUT SET 1-5 ZATIČI

PEENUT SET 1-5 ZATIČI

DMM - OFFSET NUT 7-11 ZATIČI

DMM Wallnut set zatičev v velikosti od 7 - 11. Dodelana klasična oblika zatičev omogoča kar se da lahko, natančno in varno nameščanje varoval v različnih vrstah razpok. Vsaka velikost ima svojo barvo, ki se ujema tudi z barvnimi lestvicami drugih proizvajalcev. Set zatičev različnih velikosti je nepogrešljiv del opreme v klasičnem alpinizmu.

40,53 € 57,90 €
-30%
Dobavljivost: Na zalogi
SKU
5D148----7-11D

DMM Wallnut set zatičev v velikosti od 7 - 11. Izpopolnjena klasična oblika zatičev omogoča kar se da lahko, natančno in varno nameščanje varoval v različnih vrstah razpok. Vsaka velikost ima svojo barvo, ki se ujema tudi z barvnimi lestvicami drugih proizvajalcev. Set zatičev različnih velikosti je nepogrešljiv del opreme v klasičnem alpinizmu.

V DMMu so klasično, že dolgo uveljavljeno obliko zatičev še nadgadili in izboljšali. S pomočjo modernih tehnologij so dosegli zmanjšanje teže ob sočasnem ohranjanju nosilnosti in trpežnosti izdelka. Izpopolnjeni detajli in natančno premišljene krivine pa zagotavljajo maksimalno prileganje zatičev v različne vrste razpok, povečajo varnost nameščanja varoval v plitvih razpokah ter zmanjšajo možnost, da zatič pade iz razpoke.

Lastnosti:

  • klasično oblikovani aluminijasti zatiči
  • nameščanje v razpoke na 3 načine
  • vsaka velikost ima svojo barvo, ki se ujema z barvnimi oznakami drugih proizvajalcev

Mere:

  • velikost: 7 - 11
  • teža: 257 g/komplet
  • nosilnost: 12 kN.
Podrobne informacije
Znamke DMM