Nad 40 litrov

Izdelkov: 4

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. ALTUS BROAD PEAK NAHRBTNIK 65+5L

  Altus - ALTUS BROAD PEAK NAHRBTNIK 65+5L

  Redna cena: 169,90 €

  Klubska cena: 118,93 € (-30%)

  Broad Peak 65+5 nahrbtnik za treking in gorniške ture. Sistem hrbtišča ATHOS drži nahrbtnik v vertikalnem položaju tudi med gibanjem levo desno, kar pomeni bolj udobno in varno hojo. Nahrbtnik ima veliko možnosti nastavitev: lahko se odstrani gornji pokrov, ogrodje hrbtišča in bočni pas, s čimer se mu zmanjša velikost in teža. Nahrbtnik ima šest dodatnih žepov: dva v pokrovu, dva stranska in dva na prednji strani, skozi katera se lahko dostopa tudi do osrednjega prostora.
  Izvejte več

 2. ALTUS BROAD PEAK NAHRBTNIK 50+5L

  Altus - ALTUS BROAD PEAK NAHRBTNIK 50+5L

  Redna cena: 164,90 €

  Klubska cena: 115,42 € (-30%)

  Broad Peak 50+5 nahrbtnik za treking in gorniške ture. Sistem hrbtišča ATHOS drži nahrbtnik v vertikalnem položaju tudi med gibanjem levo desno, kar pomeni bolj udobno in varno hojo. Nahrbtnik ima veliko možnosti nastavitev: lahko se odstrani gornji pokrov, ogrodje hrbtišča in bočni pas, s čimer se mu zmanjša velikost in teža. Nahrbtnik ima šest dodatnih žepov: dva v pokrovu, dva stranska in dva na prednji strani, skozi katera se lahko dostopa tudi do osrednjega prostora.
  Izvejte več

 3. Fitz Roy 45L nahrbtnik

  Altus - Fitz Roy 45L nahrbtnik

  Redna cena: 105,90 €

  Klubska cena: 63,54 € (-40%)

  Altus Fitz Roy 45L je nahrbtnik za plezalne, gorniške in smučarske ture. Nahrbtnik se na zunanji strani odpira po celi višini. Z dvema trakovoma na vsaki strani ga je možno po želji zožati. Ima zanki za dva cepina in smuči in vgrajeno prevleko za dež.
  Izvejte več

 4. Flight športno plezalni nahrbtnik s ponjavo za vrv

  DMM - Flight športno plezalni nahrbtnik s ponjavo za vrv

  Redna cena: 109,90 €

  Klubska cena: 87,93 € (-20%)

  DMM Flight je 45 l. športno plezalni nahrbtnik s ponjavo za vrv. Izpopolnjen je do zadnjega detajla (žepi, ročke za nošnjo,…) in vanj z lahkoto pospravimo vso opremo za celodnevno plezanje plus 80m vrvi. Sistem odpiranja na sistem ̋kovček˝ omogoča hiter in enostaven dostop do opreme.
  Izvejte več

Izdelkov: 4

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer