Mountain Hardwear - Direttissima 35 Outdry nahrbtnik

Hiter pregled

Legendarni Mountain Hardwear-ov nahrbtnik zdaj v Outdry izvedbi! To mu zagotavlja 100% nepremočljivost in kar je še pomembneje, Outdry ne vpija vode, zato se teža nahrbtnika ne poveča tudi v najbolj mokrih razmerah. Direttissima je klasičen alpinističen nahrbtnik z veliko dodatki in veliko prilagodljivosti. Z odstranitvijo pokrova in bočnega pasu težo nahrbtnika zmanjšamo na 900 g. Skratka lahek, trpežen in popolnoma nepremočljiv nahrbtnik, ki je zelo prilagodljiv za različne plezalne in gorniške vzpone.
 

Redna cena: 159,90 €

Klubska cena: 143,91 € (-10%)

* Obvezna polja

Več pogledov

Legendarni Mountain Hardwear-ov nahrbtnik zdaj v Outdry izvedbi! To mu zagotavlja 100% nepremočljivost in kar je še pomembneje, Outdry ne vpija vode, zato se teža nahrbtnika ne poveča tudi v najbolj mokrih razmerah. Direttissima je klasičen alpinističen nahrbtnik z veliko dodatki in veliko prilagodljivosti. Z odstranitvijo pokrova in bočnega pasu težo nahrbtnika zmanjšamo na 900 g. Skratka lahek, trpežen in popolnoma nepremočljiv nahrbtnik, ki je zelo prilagodljiv za različne plezalne in gorniške vzpone.

Podrobnosti:

  • garantirano nepremočljiv nahrbtnik, tudi po 24 urah testiranja v »dežni sobi« 
  • fleksibilen koncept, ki omogoča dodajanje in odvzemanje posameznih delov nahrbtnika 
  • kompresijski trakovi za prilagajanje velikosti in stabilno porazdelitev vsebine nahrbtnika 
  • odstranljiv pokrov nahrbtnika 
  • odstranljiv bočni pas in dodaten ožji bočni pas 
  • nosilci za smuči, cepine in palice 
  • material: 400D HD Nylon, HardWear X-Play Ripstop, 840D HT Balistic Nylon 
  • volumen 35 l teža 1390 g (brez pokrova in pasu 900 g)

Outdry 100% waterproof: nahrbtniki iz popolnoma nepremočljivega in lahkega Outdry materiala, ki zagotavlja 100% nepremočljivost, In kar je še pomembneje, Outdry ne vpija vode, zato se teža nahrbtnika ne poveča tudi v najbolj mokrih razmerah. Serijo Outdry sestavljajo nahrbtniki Diretisima, Scrambler, Rainshadow ...

Poglejte kako so Outdry testirali gasilci:

Šifra VA_R8044
Znamka Mountain Hardwear