Za nošenje otrok

Izdelkov: 5

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Shuttle Premium nahrbtnik za nošenje otroka

  Vaude - Shuttle Premium nahrbtnik za nošenje otroka

  Redna cena: 304,90 €

  Klubska cena: 243,91 € (-20%)

  Vaude Shuttle Premium je priljubljen nahrbtnik za nošenje otroka v najnovejši izvedbi! Eden najbolj dodelanih in prestižnih nahrbtnikov na tržišču. Odlično, zračno in nastavljivo hrbtišče. Samostoječa konstrukcija. Številne izboljšave in dodatki za udobje otroka. Nahrbtnik z različnimi nastavitvami sledi velikosti otroka in vseskozi zagotavlja optimalen položaj malčka. Nastavljive zanke (stremena) za nogo preprečujejo, da bi noge otroku "zaspale". Štirje žepi z zadrgo nudijo prostora za nujne stvari, kot so flaška, plenice, sedežna podloga, oblačila, igrače, prigrizek itd. Kot dodatna oprema so na voljo senčnik, pokrivalo za dež in pralen vzglavnik. Nahrbtnik ima TÜV certifikat za varnosti. Ključne sponke oz. elementi, ki skrbijo za varnost otroka so poudarjeni v oranžni barvi.

  Spodaj si poglejte še video predstavitev nahrbtnika.


  Izvejte več

 2. Shuttle Comfort nahrbtnik za nošenje otroka

  Vaude - Shuttle Comfort nahrbtnik za nošenje otroka

  Redna cena: 272,90 €

  Klubska cena: 199,23 € (-27%)

  Vaude Shuttle Comfort je priljubljen nahrbtnik za nošenje otroka v najnovejši izvedbi! Eden najbolj dodelanih in prestižnih nahrbtnikov na tržišču. Odlično, zračno in nastavljivo hrbtišče. Samostoječa konstrukcija. Številne izboljšave in dodatki za udobje otroka. Nahrbtnik z različnimi nastavitvami sledi velikosti otroka in vseskozi zagotavlja optimalen položaj malčka. Nastavljive zanke (stremena) za nogo preprečujejo, da bi noge otroku "zaspale". Dva velika žepa nudita dovolj prostora za nujne stvari, zgornji je namenjen manjšim predmetom (flaška, plenice), spodnji pa večjim (sedežna podloga, oblačila, igrače, prigrizek). Kot dodatna oprema so na voljo senčnik, pokrivalo za dež in pralen vzglavnik. Nahrbtnik ima TÜV certifikat za varnosti. Ključne sponke oz. elementi, ki skrbijo za varnost otroka so poudarjeni v oranžni barvi.

  Spodaj si poglejte še video predstavitev nahrbtnika.


  Izvejte več

 3. ALTUS EXCELLENT NAHRBTIK ZA OTROKA

  Altus - ALTUS EXCELLENT NAHRBTIK ZA OTROKA

  Redna cena: 158,90 €

  Klubska cena: 99,00 € (-38%)

  Altus Excellent Baby nahrbtnik za nošenje otrok do treh let starosti in maksimalne teže 15 kg. Nahrbtnik je samostoječ ter ima zaščito za dež, veter in sonce.
  Izvejte več

 4. VAUDE NASLONJALO ZA GLAVO SHUTTLE NAHRBTNIK

  Vaude - VAUDE NASLONJALO ZA GLAVO SHUTTLE NAHRBTNIK

  Redna cena: 15,90 €

  Klubska cena: 11,13 € (-30%)

  Mehka in nastavljiva podpora za glavo otroka. Naslonjalo se hitro suši, lahko ga peremo in omogoča enostavno nameščanje.
  Izvejte več

 5. VAUDE STREHICA ZA SHUTTLE NAHRBTNIK

  Vaude - VAUDE STREHICA ZA SHUTTLE NAHRBTNIK

  Redna cena: 31,90 €

  Klubska cena: 25,52 € (-20%)

  Hitra in enostavna rešitev za učinkovito zaščito pred dežjem, soncem in sevanjem (UPF 50).
  Izvejte več

Izdelkov: 5

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer