Podloge

Izdelkov: 8

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. ALTUS PAD 3 SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Altus - ALTUS PAD 3 SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Redna cena: 58,90 €

  Klubska cena: 41,24 € (-30%)

  Super lahka samonapihljiva podloga za spanje. Tehta le 650 gramov in ima v zloženem stanju dimenzijo 16 x 24 cm. Površina je lepo reliefno obdelana, kar pomeni manjše drsenje spalne vreče. Dodano je lepilo za popravilo.
  Izvejte več

 2. ALTUS PAD 2 SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Altus - ALTUS PAD 2 SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Redna cena: 41,90 €

  Klubska cena: 37,71 € (-10%)

  Lahka samonapihljiva podloga za spanje. Tehta 1.080 gramov in ima v zloženem stanju dimenzije 18 x 24 cm. Površina je lepo reliefno obdelana (manjše drsenje spalne vreče). Dodano lepilo za popravilo.
  Izvejte več

 3. THERMAREST PRO LITE REG SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Thermarest - THERMAREST PRO LITE REG SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Redna cena: 107,90 €

  Pro Lite je najlažja samonapihljiva zračna blazina, ki jo ponuja Thermarest. Odlikuje jo minimalna teža in majhna prostornina. Nudi udobje v treh letnih časih in je idealna za vse zunanje aktivnosti, kjer je teža na prvem mestu (prim. outdoor tekmovanja, alpinizem, treking). Priložena vreča. Teža: 460 g.
  Izvejte več

 4. THERMAREST PRO LITE PLUS REG SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Thermarest - THERMAREST PRO LITE PLUS REG SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Redna cena: 119,90 €

  Thermarest Pro Lite Plus je štirisezonska zračna podloga, ki v primerjavi s Pro Lite podlogo nudi dodatno toplotno izolacijo. Namenjena je vsem aktivnostim v zimskih razmerah od turnega smučanja, zimskega gorništva, alpinizma, zimskega bivakiranja, do odprav v tuja gorstva. Nudi udobje, toploto, zložena pa zavzame tako malo prostora, da nas lahko spremlja vse do konca naše poti. Priložena vreča. Teža: 620 g.
  Izvejte več

 5. THERMAREST TRAIL PRO REG SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Thermarest - THERMAREST TRAIL PRO REG SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Redna cena: 105,90 €

  Thermarest Trail Pro samonapihljiva blazina je namenjena za vse zunanje aktivnosti, kjer sta na prvem mestu udobje in enostavna uporaba. Gre za eno najtoplejših in najudobnejših samonapihljivih podlog, ki so še primerne za pohodništvo, trekinge, gorništvo, potovanja. Z uporabo polnila uretanske pene so pri Thermarestu zmanjšali težo in volumen blazine, ohranili pa udobje in odlično toplotno izolacijo. Vreča priložena. Teža: 860 g.
  Izvejte več

 6. THERMAREST TRAIL LITE REG. SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Thermarest - THERMAREST TRAIL LITE REG. SAMONAPIHLJIVA PODLOGA

  Redna cena: 74,90 €

  Thermarest Trail Lite je ena najboljših samonapihljivih blazin, primernih za vse vrste pohodništva in potovanj. Je kompaktna, nudi udobje, hkrati pa je dovolj lahka, da nas lahko spremlja na večdnevnih pohodih. Primerna za uporabo od pomladi do pozne jeseni. Priložena vreča. Teža: 800 g.
  Izvejte več

 7. THERMAREST NEO AIR TREKKER REG NAPIHLJIVA PODLOGA

  Thermarest - THERMAREST NEO AIR TREKKER REG NAPIHLJIVA PODLOGA

  Redna cena: 144,98 €

  Z uporabo naprednih tehnologij ponuja nova Thermarest NeoAir Trekker zračna podloga še enkrat več toplotne izolacije kot stara. Blazino lahko uporabljate vse od zgodje pomladi do pozne jeseni. Poleg tega, da je za 50% toplejša, je na račun uporabe lažjih materialov tudi lažja. Debelina blazine (6.3 cm) in moderni ustroj poskrbita za udobje prek cele noči. Primerna za potovanja, trekinge, pohodništvo in za vse aktivnosti, kjer je pomembna dobra izolacija. Vreča in set za popravilo vključena. Teža: 480 g.
  Izvejte več

 8. THERMAREST NEO AIR XTHERM REG NAPIHLJIVA PODLOGA

  Thermarest - THERMAREST NEO AIR XTHERM REG NAPIHLJIVA PODLOGA

  Redna cena: 227,99 €

  Z nakupom blazine Thermarest NeoAir XTherm dobimo zračno podlogo z najmanjšo težo in največjo toplotno izolacijo. V zimskih razmerah ste tako lahko lažji kot kadarkoli. Štirisezonska podloga zavzame le toliko prostora kot vaša literska čutara, v ekstremnih zimskih pogojih pa vam zagotavlja potrebno udobje. Priložena tudi vreča za shranjevanje in set za popravilo. Teža: 430 g.
  Izvejte več

Izdelkov: 8

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer