Vaude - Mark L 2p šotor

Hiter pregled

Vaude Mark L 2P je lahek in hitro postavljiv 3 sezonski šotor, ki se odlično obnese v vetru. To je pravi treking šotor za zahtevne razmere. Zunanji in notranji šotor sta vgrajena v celoto, kar omogoča enostavno postavljanje tudi v dežju. Konstrukcija z značilnim navitjem vrvice okoli nosilnega loka omogoča hitro postavitev šotora in amortizacijo sunkov vetra. Poleg tega ta sistem omogoča uravnavanje napetosti zunanjega šotora od znotraj, kar je potrebno v primeru močnih padavin ali vetra, pa tudi pri snežni obremenitvi. Zunanja plast šotora ima trojno silikonsko zaščito, kar pomeni da vodne kapljice hitro spolzijo po šotoru navzdol, s čimer se možno zviša vodni stolpec in poveča vodotesnost šotora.

Vaude Mark L 2P ima dva vhoda in dva predprostora. Kljub svoji majhnosti ima v območju glave dovolj prostora za ustrezno bivanje. Šotor ima odličen okenski sistem zračenja, ki je zaščiten pred dežjem. Mark 2P ustreza najvišjim ekološkim standardom in je izdelan popolnoma brez PVC (polivinilklorida).
 

Redna cena: 378,90 €

Klubska cena: 303,12 € (-20%)

* Obvezna polja

Več pogledov

Vaude Mark L 2P je lahek in hitro postavljiv 3 sezonski šotor, ki se odlično obnese v vetru. To je pravi treking šotor za zahtevne razmere.  Zunanji in notranji šotor sta vgrajena v celoto, kar omogoča enostavno postavljanje tudi v dežju. Konstrukcija z značilnim navitjem vrvice okoli nosilnega loka omogoča hitro postavitev šotora in amortizacijo sunkov vetra. Poleg tega ta sistem omogoča uravnavanje napetosti zunanjega šotora od znotraj, kar je potrebno v primeru močnih padavin ali vetra, pa tudi pri snežni obremenitvi. Zunanja plast šotora ima trojno silikonsko zaščito, kar pomeni da vodne kapljice hitro spolzijo po šotoru navzdol, s čimer se možno zviša vodni stolpec in poveča vodotesnost šotora.

Vaude Mark L 2P ima dva vhoda in dva predprostora. Kljub svoji majhnosti ima v območju  glave dovolj prostora za ustrezno bivanje. Šotor ima odličen okenski sistem zračenja, ki je zaščiten pred dežjem. Mark 2P ustreza najvišjim ekološkim standardom in je izdelan popolnoma brez PVC (polivinilklorida).

Lastnosti:

 

  • dimenzije zloženega šotora: 50 x 20 cm
  • palice: Al 7001 T6 10,2/9,5 mm
  • vodni stolpec 3000 mm
  • material zunanji šotor: 100% Polyester, 30 D Ripstop Silicone / Polyurethane
  • material notranji šotor: 100% Polyester, 30 D Ripstop;
  • material dno: 100% Polyamid, 70D 190T Polyurethan
  • teža: 2800 g

Več o šotoru si lahko preberete na proizvajalčevi spletni strani.

 

 

Šifra VA_K9536
Znamka Vaude