Spalne vreče, bivak vreče

Izdelkov: 5

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Ratio 15™ spalna vreča

  Mountain Hardwear - Ratio 15™ spalna vreča

  Redna cena: 279,90 €

  Klubska cena: 223,92 € (-20%)

  Mountain Hardwear Ratio™ 15 je spalna vreča iz vodoodbojnega puha Q.Shield™ DOWN, ki zagotavlja toploto tudi v vlažnih razmerah. Poleg tega je puh razporejen v pomanjšane komore, kar pomeni manj gibanja puha, več volumna in več toplote (Thermo Trap Baffle™).
  Izvejte več

 2. Hyperlamina Spark spalna vreča

  Mountain Hardwear - Hyperlamina Spark spalna vreča

  Redna cena: 219,90 €

  Klubska cena: 153,93 € (-30%)

  Najboljše razmerje med težo in toploto med vsemi spalnimi vrečami s sintetičnim polnilom na trgu. Mountain Hardwear HyperLamina Spark je spalna vreča z umetnm polnilom Thermal Q in s posebno Lamina konstrukcijo, ki poskrbi, da je polnilo po celotni spalni vreči porazdeljeno in ne prihaja do hladnih točk oz. do predelov brez polnila. Je vodo odbojna od zunaj, znotraj hitro sušeča, udobna. Odlična izbira za popotnike, pohodnike…
  Izvejte več

 3. ALTUS LIGHT 800S SPALNA VREČA

  Altus - ALTUS LIGHT 800S SPALNA VREČA

  Redna cena: 81,90 €

  Klubska cena: 65,51 € (-20%)

  Super lahka sintetična spalna vreča z Invista Termolite polnilom. Le-ta zagotavlja dolgotrajno uporabo tudi v bolj vlažnih okoliščinah, ripstop zunanja plast pa daje trpežnost in podaljšuje rok uporabe. Pri skupni teži 800 g je možno udobno spanje pri temperaturah nad 14 st. C.
  Izvejte več

 4. Altus Tibet kvalitetna sintetična spalna vreča

  Altus - ALTUS TIBET 1200S SPALNA VREČA

  Redna cena: 102,90 €

  Klubska cena: 72,03 € (-30%)

  Lahka spalna vreča z Invista Technofiber polnilom. Le-ta zagotavlja dolgotrajno uporabo tudi v bolj vlažnih okoliščinah, ripstop zunanja plast pa daje trpežnost in podaljšuje rok uporabe. Pri skupni teži 1600 g je možno udobno spanje pri temperaturah do 9 C.
  Izvejte več

 5. Altus Groenlandia kvalitetna sintetična spalna vreča

  Altus - ALTUS GROENLANDIA SPALNA VREČA

  Redna cena: 109,90 €

  Klubska cena: 87,93 € (-20%)

  Zelo topla ekspedicijska spalna vreča iz Altusove serije Extrem. Polnilo je kombinacija holofilnih vlaken Tactel Invista in 250 g gosjega puha 90/10 z visoko prožnostjo (cuin 600). Zunanja plast je vodoodbojna, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo tudi v bolj vlažnih okoliščinah. Ripstop zunanja plast pa daje trpežnost in podaljšuje rok uporabe.
  Izvejte več

Izdelkov: 5

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer