Ostala oprema

Izdelki 1 do 10 od skupno 17

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. ACTIVE CREME 75ML KREMA ZA OBUTEV

  Lowa - ACTIVE CREME 75ML KREMA ZA OBUTEV

  Redna cena: 8,90 €

  Klubska cena: 8,02 € (-10%)

  Lowa Water Stop Spray in Lowa Active Creme je set za nego, vzdrževanje in impregnacijo usnjenih čevljev z membrano. Z uporabo spreja in kreme se ne spremeni barva usnja in ne poslabša učinkovitost membrane (izparevanje, dihanje).
  Izvejte več

 2. WATER STOP SPREJ ZA OBUTEV

  Lowa - WATER STOP SPREJ ZA OBUTEV

  Redna cena: 10,90 €

  Klubska cena: 9,81 € (-10%)

  Lowa Water Stop Spray in Lowa Active Creme je set za nego, vzdrževanje in impregnacijo usnjenih čevljev z membrano. Z uporabo spreja in kreme se ne spremeni barva usnja in ne poslabša učinkovitost membrane (izparevanje, dihanje).
  Izvejte več

 3. Spider Sončna Očala

  CeBe - Spider Sončna Očala

  Redna cena: 74,94 €

  Cebe, francosko podjetje ima že bogato zgodovino (od leta 1892) v izdelavi športnih očal, sončnih očal. Njihova očala se ponašajo s kakovostjo, funkcionalnostjo in odličnim dizajnom. Cebe Spider sončna očala so primerna za šport in vsak dan. Odlično se prilegajo obrazu, nudijo zaščito pred škodljivimi žarki.
  Izvejte več

 4. Kanga Otroška Sončna Očala

  CeBe - Kanga Otroška Sončna Očala

  Redna cena: 35,95 €

  Cebe, francosko podjetje ima že bogato zgodovino (od leta 1892) v izdelavi športnih očal, sončnih očal. Njihova očala se ponašajo s kakovostjo, funkcionalnostjo in odličnim dizajnom. Cebe Kanga otroška sončna očala so primerna za šport in vsak dan. Zaščita je pri otroških očeh še pomembnejša! Odlično se prilegajo obrazu, lahki in zelo prožni okvir, priložen elastični trakec za tesno prileganje k obrazu, “Simbio” ročke….
  Izvejte več

 5. Skimo Otroška Sončna Očala

  CeBe - Skimo Otroška Sončna Očala

  Redna cena: 35,95 €

  Cebe, francosko podjetje ima že bogato zgodovino (od leta 1892) v izdelavi športnih očal, sončnih očal. Njihova očala se ponašajo s kakovostjo, funkcionalnostjo in odličnim dizajnom. Cebe Skimo otroška sončna očala so primerna za šport in vsak dan. Zaščita je pri otroških očeh še pomembnejša! Odlično se prilegajo obrazu, lahki in zelo prožni okvir, priložen elastični trakec za tesno prileganje k obrazu, “Simbio” ročke….
  Izvejte več

 6. NARAVA (ZALOŽBA) PLEZANJE PO KRAŠKEM ROBU

  Narava - NARAVA (ZALOŽBA) PLEZANJE PO KRAŠKEM ROBU

  Redna cena: 21,90 €

  Plezalni vodnik Osp, Trst, Buzet, avtorja Jurija Ravnika je najbolj popoln, pisan, informativen, zabaven, pangalaktičen vodnik po kraškem robu.
  Izvejte več

 7. CLIMB ON CLIMB ON! MINI BAR KREMA (14 g)

  Climb On - CLIMB ON CLIMB ON! MINI BAR KREMA (14 g)

  Redna cena: 7,91 €

  Mazilo Mini bar je primerno tako za vrhunske plezalce in njihova prva izbira, prav tako pa je primerno za vsakogar, saj nudi aktivno nego in prvo pomoč za vse vrste prask, ureznin, odrgnin, pikov, izpuščajev, razpokane in suhe kože. Identičen Baru, le v manjšem pakiranju. Ob vsakodnevni normalni uporabi, en Bar zadošča enemu paru rok več kot mesec dni! 100% naravna in čista maža, 100% brez kemikalij! Aktivna nega in prva pomoč za vse vrste prask, ureznin, odrgnin, pikov, izpuščajev, razpokane in suhe kože. Razvita za vrhunske plezalce in njihova prva izbira, a primerna za vsakogar s kožo. Mažo nanesite na prizadete predele, oz. jo z nohtom nekaj postrgajte s površine maže in na debelo nanesite direktno na poškodovano mesto. Tako boste koži dali vsa potrebna hranila, ki bodo delovala od znotraj, istočasno pa boste rano zaščitili od zunaj. Sestavine: Olje marelične peške, olje grozdnih pešk, nepredelano pšenično olje, nepredelan meden vosek, tocopherol (vit. E) ter eterična olja nerolija in sivke najvišje kvalitete, s terapevtskimi učinki (therapeutic grade essential oils).
  Izvejte več

 8. CLIMB ON CLIMB ON! BAR 1 KREMA (28 g)

  Climb On - CLIMB ON CLIMB ON! BAR 1 KREMA (28 g)

  Redna cena: 13,90 €

  Mazilo Bar je primerno tako za vrhunske plezalce kot tudi za vsakogar, saj nudi aktivno nego in prvo pomoč za vse vrste prask, ureznin, odrgnin, pikov, izpuščajev, razpokane in suhe kože. Identičen je Mini Baru, le v večjem pakiranju.Ob vsakodnevni normalni uporabi, en Bar zadošča enemu paru rok več kot mesec dni! 100% naravna in čista maža, 100% brez kemikalij! Aktivna nega in prva pomoč za vse vrste prask, ureznin, odrgnin, pikov, izpuščajev, razpokane in suhe kože. Razvita za vrhunske plezalce in njihova prva izbira, a primerna za vsakogar s kožo. Mažo nanesite na prizadete predele, oz. jo z nohtom nekaj postrgajte s površine maže in na debelo nanesite direktno na poškodovano mesto. Tako boste koži dali vsa potrebna hranila, ki bodo delovala od znotraj, istočasno pa boste rano zaščitili od zunaj. S tem izdelkom dobite za svoj denar največ, saj bo tudi ob vsakodnevni normalni uporabi, en Bar zadoščal enemu paru rok več kot mesec dni! Sestavine: Olje marelične peške, olje grozdnih pešk, nepredelano pšenično olje, nepredelan meden vosek, tocopherol (vit. E) ter eterična olja nerolija in sivke najvišje kvalitete, s terapevtskimi učinki (therapeutic grade essential oils).
  Izvejte več

 9. CLIMB ON CLIMB ON! LIP TUBE VAZELIN (4.25 g)

  Climb On - CLIMB ON CLIMB ON! LIP TUBE VAZELIN (4.25 g)

  Redna cena: 4,90 €

  Zdravilno in hranilno mazilo za ustnice in manjše poškodbe kože z dodatkom mentola, ki kožo še dodatno osveži.100% brez kemikalij, 100% naravno in čisto! Negovalno in hranilno mazilo za ustnice in manjše poškodbe kože. Izredno uporaben pripomoček tudi za nego po pikih komarjev, saj med drugim prepreči srbenje. Ob prehladu deluje blagodejno, če ga nanesemo pod nos in na nosnice. Podoben Climb On! Baru in ClimbOn! Mini Baru, z dodanim eteričnim oljem poprove mete (pepermint), ki kožo in ustnice še dodatno osveži. Sestavine: Nepredelan meden vosek, olje marelične peške, grozdnih pešk in pšenično olje, nepredelano karitejevo maslo, eterična olja nerolija in sivke najvišje kvalitete, s terapevtskimi učinki (therapeutic grade ), eterično olje poprove mete, olje plodov muškatne vrtnice, tocopherol (vit. E).
  Izvejte več

 10. prana transformation joga blazina

  Prana - Transformation joga blazina

  Redna cena: 67,91 €

  prAna Transformation joga podloga - totalni hit! Izredno lahka, majhen volumen (kot kakšna joga brisača), izredno vpojna, biorazgradljiva naravna guma (kavčuk), super lep print …
  Izvejte več

Izdelki 1 do 10 od skupno 17

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer