Joga

Izdelkov: 8

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. prana tantra trak za joga blazino

  Prana - Tantra trak za joga blazino

  Redna cena: 24,90 €

  Tantra trak za joga blazino prAna je izdelan iz recikliranega poliestra. Tantra trak bo vašo joga podlogo držal na mestu, vam pa bo nudli udobno nošnjo. Zapenja se na ježka (Velcro).
  Izvejte več

 2. Raja joga trak

  Prana - Raja joga trak

  Redna cena: 18,90 €

  Klubska cena: 15,12 € (-20%)

  Raja joga pas / trak vam pomaga napredovati v zahtevnejših položajih, da lahko dlje časa zdržite v položaju in ga izvedete bolj pravilno, bolj optimalno. Odličen pripomoček za začetnike in za tiste, kateri imajo voljo in moč po napredku v položajih.
  Izvejte več

 3. Womens Organic trak

  Prana - Womens Organic trak

  Redna cena: 14,90 €

  Klubska cena: 11,92 € (-20%)

  Womens Organic trak je idealen za plezanje, jogo, fitnes, tek in ostale športne aktivnosti, hkrati pa je tudi lep modni dodatek.Organski bombaž in elastan, iz katerih je izdelan, traku omogočata, da je raztegljiv in lahek, hkrati pa odlično vpija znoj in drži lase proč od obraza.
  Izvejte več

 4. Steadfast torbica za joga blazino

  Prana - Steadfast torbica za joga blazino

  Redna cena: 29,90 €

  Klubska cena: 26,91 € (-10%)

  Steadfast torbica za jogo blazino prAna je preprosta in priročna. Po vadbi blazino le zvijemo in jo pospravimo v torbico. Na spodnji strani je mrežica, da se blazina ves čas zrači, ob srani ima majhen žepek, obesek za ključe,... Nepogrešljiv dodatek za vsakega ljubitelja joge!
  Izvejte več

 5. Indigena Natural joga blazina

  Prana - Indigena Natural joga blazina

  Redna cena: 99,90 €

  Klubska cena: 79,92 € (-20%)

  Indigena Natural joga blazina prAna je izdelana iz popolnoma naravne gume. Je 100% bio razgradljiva in ne vsebuje nikakršnih strupenih oz. toksičnih snovi. Vonj po gumi pa sčasoma izgine. Vrhnja rahlo hrapava stran nudi popolen"oprijem" na blazino v vseh pozah.
  Izvejte več

 6. Nomad Travel joga blazina

  Prana - Nomad Travel joga blazina

  Redna cena: 49,90 €

  Klubska cena: 44,91 € (-10%)

  Nomad Travel joga blazina / podloga prAna je izdelana iz TPE materiala (Thermoplastic Elastomer) in ne vsebuje nič PVC-ja. Pri proizvodnji te podloge ne prihaja do nobenih strupenih izpustov oz. drugih onesnaženj, proizvodnja je popolnoma "zelena"! Nomad Travel joga podloga prAna ima obe strani obdelani tako, da ne drsi, da ne vpija znoja, je ravno prav mehka,... Ter še relativo lahka; težka je manj kot 2 kg. In ali smo omenili, da jo je mogoče povsem reciklirati!?
  Izvejte več

 7. Revolution Natural Sticky joga blazina

  Prana - Revolution Natural Sticky joga blazina

  Redna cena: 104,90 €

  Klubska cena: 83,92 € (-20%)

  Revolution Natural Sticky joga blazina / podloga prAna je namenjena resnim zagrizencem joge, učiteljem in omogoča da tudi najtežje asane lahko izvedemo/dosežemo pravilno, na udobni podlagi. Joga podloga je izdelana iz treh plasti naravne gume (kavčuka) in zagotavnja odličen oprijem. Dvojna"Scrim" oblika nudi odličen oprijem podloge na podlago in odličen oprijem vadečega. Je popolnoma biološko razgradljiva in ne vsebuje nobenih nevarnih snovi. Naraven vonj gume je popolnoma neškodljiv inš časoma izgine.
  Izvejte več

 8. E.C.O. joga blazina

  prAna - E.C.O. joga blazina

  Redna cena: 54,90 €

  Klubska cena: 49,41 € (-10%)

  Eco joga podloga Prana je izdelana iz TPE materiala (Thermoplastic Elastomer) in ne vsebuje nič PVC-ja. Pri proizvodnji te podloge ne prihaja do nobenih strupenih izpustov oz. drugih onesnaženj, proizvodnja je popolnoma "zelena"! Eco joga podloga Prana ima obe strani obdelani tako, da ne drsi, da ne vpija znoja, je ravno prav mehka... In ali smo omenili, da jo je mogoče povsem reciklirati!?
  Izvejte več

Izdelkov: 8

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer