Očala

Izdelkov: 3

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Kanga Otroška Sončna Očala

  CeBe - Kanga Otroška Sončna Očala

  Redna cena: 35,95 €

  Cebe, francosko podjetje ima že bogato zgodovino (od leta 1892) v izdelavi športnih očal, sončnih očal. Njihova očala se ponašajo s kakovostjo, funkcionalnostjo in odličnim dizajnom. Cebe Kanga otroška sončna očala so primerna za šport in vsak dan. Zaščita je pri otroških očeh še pomembnejša! Odlično se prilegajo obrazu, lahki in zelo prožni okvir, priložen elastični trakec za tesno prileganje k obrazu, “Simbio” ročke….
  Izvejte več

 2. Skimo Otroška Sončna Očala

  CeBe - Skimo Otroška Sončna Očala

  Redna cena: 35,95 €

  Cebe, francosko podjetje ima že bogato zgodovino (od leta 1892) v izdelavi športnih očal, sončnih očal. Njihova očala se ponašajo s kakovostjo, funkcionalnostjo in odličnim dizajnom. Cebe Skimo otroška sončna očala so primerna za šport in vsak dan. Zaščita je pri otroških očeh še pomembnejša! Odlično se prilegajo obrazu, lahki in zelo prožni okvir, priložen elastični trakec za tesno prileganje k obrazu, “Simbio” ročke….
  Izvejte več

 3. Spider Sončna Očala

  CeBe - Spider Sončna Očala

  Redna cena: 74,94 €

  Cebe, francosko podjetje ima že bogato zgodovino (od leta 1892) v izdelavi športnih očal, sončnih očal. Njihova očala se ponašajo s kakovostjo, funkcionalnostjo in odličnim dizajnom. Cebe Spider sončna očala so primerna za šport in vsak dan. Odlično se prilegajo obrazu, nudijo zaščito pred škodljivimi žarki.
  Izvejte več

Izdelkov: 3

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer