Kreme, trakovi za prste

Izdelkov: 6

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. CLIMB ON CLIMB ON! LIP TUBE VAZELIN (4.25 g)

  Climb On - CLIMB ON CLIMB ON! LIP TUBE VAZELIN (4.25 g)

  Redna cena: 4,90 €

  Zdravilno in hranilno mazilo za ustnice in manjše poškodbe kože z dodatkom mentola, ki kožo še dodatno osveži.100% brez kemikalij, 100% naravno in čisto! Negovalno in hranilno mazilo za ustnice in manjše poškodbe kože. Izredno uporaben pripomoček tudi za nego po pikih komarjev, saj med drugim prepreči srbenje. Ob prehladu deluje blagodejno, če ga nanesemo pod nos in na nosnice. Podoben Climb On! Baru in ClimbOn! Mini Baru, z dodanim eteričnim oljem poprove mete (pepermint), ki kožo in ustnice še dodatno osveži. Sestavine: Nepredelan meden vosek, olje marelične peške, grozdnih pešk in pšenično olje, nepredelano karitejevo maslo, eterična olja nerolija in sivke najvišje kvalitete, s terapevtskimi učinki (therapeutic grade ), eterično olje poprove mete, olje plodov muškatne vrtnice, tocopherol (vit. E).
  Izvejte več

 2. CLIMB ON CLIMB ON! MINI BAR KREMA (14 g)

  Climb On - CLIMB ON CLIMB ON! MINI BAR KREMA (14 g)

  Redna cena: 7,91 €

  Mazilo Mini bar je primerno tako za vrhunske plezalce in njihova prva izbira, prav tako pa je primerno za vsakogar, saj nudi aktivno nego in prvo pomoč za vse vrste prask, ureznin, odrgnin, pikov, izpuščajev, razpokane in suhe kože. Identičen Baru, le v manjšem pakiranju. Ob vsakodnevni normalni uporabi, en Bar zadošča enemu paru rok več kot mesec dni! 100% naravna in čista maža, 100% brez kemikalij! Aktivna nega in prva pomoč za vse vrste prask, ureznin, odrgnin, pikov, izpuščajev, razpokane in suhe kože. Razvita za vrhunske plezalce in njihova prva izbira, a primerna za vsakogar s kožo. Mažo nanesite na prizadete predele, oz. jo z nohtom nekaj postrgajte s površine maže in na debelo nanesite direktno na poškodovano mesto. Tako boste koži dali vsa potrebna hranila, ki bodo delovala od znotraj, istočasno pa boste rano zaščitili od zunaj. Sestavine: Olje marelične peške, olje grozdnih pešk, nepredelano pšenično olje, nepredelan meden vosek, tocopherol (vit. E) ter eterična olja nerolija in sivke najvišje kvalitete, s terapevtskimi učinki (therapeutic grade essential oils).
  Izvejte več

 3. CLIMB ON CLIMB ON! BAR 1 KREMA (28 g)

  Climb On - CLIMB ON CLIMB ON! BAR 1 KREMA (28 g)

  Redna cena: 13,90 €

  Mazilo Bar je primerno tako za vrhunske plezalce kot tudi za vsakogar, saj nudi aktivno nego in prvo pomoč za vse vrste prask, ureznin, odrgnin, pikov, izpuščajev, razpokane in suhe kože. Identičen je Mini Baru, le v večjem pakiranju.Ob vsakodnevni normalni uporabi, en Bar zadošča enemu paru rok več kot mesec dni! 100% naravna in čista maža, 100% brez kemikalij! Aktivna nega in prva pomoč za vse vrste prask, ureznin, odrgnin, pikov, izpuščajev, razpokane in suhe kože. Razvita za vrhunske plezalce in njihova prva izbira, a primerna za vsakogar s kožo. Mažo nanesite na prizadete predele, oz. jo z nohtom nekaj postrgajte s površine maže in na debelo nanesite direktno na poškodovano mesto. Tako boste koži dali vsa potrebna hranila, ki bodo delovala od znotraj, istočasno pa boste rano zaščitili od zunaj. S tem izdelkom dobite za svoj denar največ, saj bo tudi ob vsakodnevni normalni uporabi, en Bar zadoščal enemu paru rok več kot mesec dni! Sestavine: Olje marelične peške, olje grozdnih pešk, nepredelano pšenično olje, nepredelan meden vosek, tocopherol (vit. E) ter eterična olja nerolija in sivke najvišje kvalitete, s terapevtskimi učinki (therapeutic grade essential oils).
  Izvejte več

 4. CLIMB ON CLIMB ON! KREMA (65 g)

  Climb On - CLIMB ON CLIMB ON! KREMA (65 g)

  Redna cena: 18,90 €

  Krema Climb On! Je vsestranska krema, ki ščiti, vlaži, pospešuje obnovo in pomirja kožo.Climb On! krema ščiti, vlaži, pospešuje obnovo in pomirja kožo. Nanesite jo na kožo za učinkovito zaščito pred vetrom, mrazom, dežjem, snegom ..., ali pa jo uporabite kot sredstvo za hitro regeneracijo kože po izpostavljenosti ekstremnim pogojem oziroma ob fizičnih poškodbah. 100% naravna in čista krema. 100% brez kemikalij!
  Izvejte več

 5. AUSTRIALPIN FINGER SUPORT TAPE

  Austrialpin - AUSTRIALPIN FINGER SUPORT TAPE

  Redna cena: 6,50 €

  Finger tape, trak za prste, v modri barvi.
  Izvejte več

 6. DMM FINGER TAPE DMM 25MM 10M

  - DMM FINGER TAPE DMM 25MM 10M

  Redna cena: 5,90 €

  Dmm lepilni trak/ tape, varuje pred odrgninami in poškodbami prstov. Kvalitetna lepilna masa poskrbi, za odličen oprijem in obstojnost. Mere: 10M dolžina, 2.5 CM širina.
  Izvejte več

Izdelkov: 6

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer