Climb On - CLIMB ON CLIMB ON! LIP TUBE VAZELIN (4.25 g)

Hiter pregled

Zdravilno in hranilno mazilo za ustnice in manjše poškodbe kože z dodatkom mentola, ki kožo še dodatno osveži.100% brez kemikalij, 100% naravno in čisto!
Negovalno in hranilno mazilo za ustnice in manjše poškodbe kože. Izredno uporaben pripomoček tudi za nego po pikih komarjev, saj med drugim prepreči srbenje. Ob prehladu deluje blagodejno, če ga nanesemo pod nos in na nosnice.
Podoben Climb On! Baru in ClimbOn! Mini Baru, z dodanim eteričnim oljem poprove mete (pepermint), ki kožo in ustnice še dodatno osveži.
Sestavine:
Nepredelan meden vosek, olje marelične peške, grozdnih pešk in pšenično olje, nepredelano karitejevo maslo, eterična olja nerolija in sivke najvišje kvalitete, s terapevtskimi učinki (therapeutic grade ), eterično olje poprove mete, olje plodov muškatne vrtnice, tocopherol (vit. E).

Na voljo: Na zalogi

Redna cena: 4,90 €


 

Več pogledov

Zdravilno in hranilno mazilo za ustnice in manjše poškodbe kože z dodatkom mentola, ki kožo še dodatno osveži.100% brez kemikalij, 100% naravno in čisto! Negovalno in hranilno mazilo za ustnice in manjše poškodbe kože. Izredno uporaben pripomoček tudi za nego po pikih komarjev, saj med drugim prepreči srbenje. Ob prehladu deluje blagodejno, če ga nanesemo pod nos in na nosnice. Podoben Climb On! Baru in ClimbOn! Mini Baru, z dodanim eteričnim oljem poprove mete (pepermint), ki kožo in ustnice še dodatno osveži. Sestavine: Nepredelan meden vosek, olje marelične peške, grozdnih pešk in pšenično olje, nepredelano karitejevo maslo, eterična olja nerolija in sivke najvišje kvalitete, s terapevtskimi učinki (therapeutic grade ), eterično olje poprove mete, olje plodov muškatne vrtnice, tocopherol (vit. E).
Šifra VA_ZY006--------D
Velikost 000
Znamka Climb On