Vponke

Izdelki 1 do 10 od skupno 15

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. DMM AERO VPONKA Z MATICO

  DMM - DMM AERO VPONKA Z MATICO

  Redna cena: 12,90 €

  Aero vponka z matico.
  Izvejte več

 2. DMM CHIMERA VPONKA

  DMM - DMM CHIMERA VPONKA

  Redna cena: 13,90 €

  Zelo lahka vponka, ki prav pride prav predvsem tam, kjer "vsak gram šteje". DMM Chimera vponka dramatično zmanjša težo ''krame'', ki jo nosite seboj. Ne samo teža (30g), temveč tudi velikost odprtine (22 mm) ter odpornost na silo 23kN pri zaprtih vratih in 9kN pri odprtih, je tisto kar naredi komplet zares edinstven.
  Izvejte več

 3. AUSTRIALPIN HMS RONDO VPONKA Z MATICO

  AustriAlpin - AUSTRIALPIN HMS RONDO VPONKA Z MATICO

  Redna cena: 10,89 €

  AustriAlpin Rondo vponka z matico je odlična za vsestransko uporabo. Nova oblika (zaobljen profil) vponke preprečuje krotovičenje vrvi in zmanjšuje trenje. Vsakič, ko matico odpremo ali zapremo gre vponka skozi edinstven sistem samočiščenja.
  Izvejte več

 4. DMM AERO HMS VPONKA Z MATICO

  DMM - DMM AERO HMS VPONKA Z MATICO

  Redna cena: 13,50 €

  Klubska cena: 10,80 € (-20%)

  DMM Aero HMS je vsestranska klasična hruškasta vponka z matico. Je zelo močna z veliko sposobnostjo disipacije toplote, kar zelo prav pride pri vrvnih manevrih, kjer se veliko varuje oziroma spušča po vrvi.
  Izvejte več

 5. HMS Minimi vponka z matico

  AustriAlpin - HMS Minimi vponka z matico

  Redna cena: 9,90 €

  Klubska cena: 8,91 € (-10%)

  AustriAlpin Minimi vponka z matico, najmanjša med HMS vponkami, s keylockom, črno pozinkana matica. Enostavno čiščenje zaradi posebno porezanega navoja. V petih različnih barvah.
  Izvejte več

 6. DMM SHADOW VPONKA Z MATICO

  DMM - DMM SHADOW VPONKA Z MATICO

  Redna cena: 13,90 €

  Klubska cena: 12,51 € (-10%)

  Shadow vponka z matico.
  Izvejte več

 7. DMM ULTRA O SCREWGATE VPONKA

  DMM - DMM ULTRA O SCREWGATE VPONKA

  Redna cena: 16,50 €

  Klubska cena: 13,20 € (-20%)

  Ovalna vponka z matico s simetrično obliko. Namenjena je uporabi pri tehničnem plezanju, vzponom v visokih stenah in v reševalnih manevrih. Škripec je v vponki v ustreznem položaju in enakomerno obremenjen. DMM Ultra O ima odlično razmerje med nosilnostjo in težo.
  Izvejte več

 8. DMM BEAM BELAY MASTER VPONKA

  DMM - DMM BEAM BELAY MASTER VPONKA

  Redna cena: 20,49 €

  Klubska cena: 18,43 € (-10%)

  DMM Belay Master je srednje velika HMS vponka (vponka z matico) z velikim vrvnim radiusom in mehkimi linijami. Je pravzaprav najbolj varna vponka z dvema pomembnima prednostnima:
  1. pravilna uporaba je možna le z zaprto varovalko,
  2. prečna varovalka preprečuje rotacijo vponke, kar prepreči postavitev v prečni položaj in s tem velike prečne obremenitve.
  Izvejte več

 9. DMM REVOLVER S/G VPONKA

  DMM - DMM REVOLVER S/G VPONKA

  Redna cena: 35,50 €

  DMM Revolver Screwgate je revolucionarna vponka z dodanim kolescem, ki močno zmanjšuje trenje vrvi. Vrv teče hitreje in lepše, obremenitve nanjo so manjše, njen rok trajanja daljši. Revolver Screwgate vponka je še posebej primerena za vrvno tehniko oziroma različne reševalne manevre. To, da ob uporabi Revolver vponke prispevamo k daljši življenjski dobi vrvi, je jasno!
  Izvejte več

 10. DMM REVOLVER VPONKA WIRE

  DMM - DMM REVOLVER VPONKA WIRE

  Redna cena: 31,90 €

  DMM Revolver Wireje revolucionarna vponka z dodanim kolescem, ki močno zmanjšuje trenje vrvi. Vrv teče hitreje in lepše, obremenitve nanjo so manjše, njen rok trajanja daljši. Revolver Wire vponka je še posebej dobrodošla kot vponka sistema skozi katerega teče vrv in tako močno zmanjša trenje, kar se občutno pozna pri plezanju najtežjih smeri. Pri plezanju večraztežajnih smeri in "zavitih" linijah, kjer nam trenje velikokrat povzroča nevšečnosti, nam DMM Revolver olajša plezanje. To, da ob uporabi Revolver vponke prispevamo k daljši življenjski dobi vrvi je jasno!
  Izvejte več

Izdelki 1 do 10 od skupno 15

na stran
Stran:
 1. 1
 2. 2

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer