Via ferrata oprema

Izdelkov: 4

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. AUSTRIALPIN HYDRA SAMOVAROVALNI KOMPLET Z BLOC

  AustriAlpin - AUSTRIALPIN HYDRA SAMOVAROVALNI KOMPLET Z BLOC

  Redna cena: 129,90 €

  Klubska cena: 116,91 € (-10%)

  AustriAlpin Hydra set za samovaranje z dodano prižemo, ki prepreči kakršenkoli padec, saj zablokira takoj in ne šele na spodnjem klinu, kot je običajno pri ostalih varovalnih sistemih.
  Izvejte več

 2. ALTUS VIA FERRATA SET ZA SAMOVAROVANJE

  Altus - ALTUS VIA FERRATA SET ZA SAMOVAROVANJE

  Redna cena: 177,70 €

  Klubska cena: 127,19 € (-28%)

  Via ferata set vklučuje, plezalni pas (velikost S/M), samovarovalni sistem in čelado.
  Izvejte več

 3. Drom čevlji

  Boreal - Drom čevlji

  Redna cena: 163,90 €

  Klubska cena: 131,13 € (-20%)

  Boreal Drom je odličen čevelj za dostope, brezpotja, lažje plezanje in tudi vsakodnevno uporabo. Agresiven Vibram®Pepe podplat se izvrstno obnese tako v skali kot na mehkejših terenih. Super dihajoča Sympatex membrana je vkomponirana v znani Borealov Dryline® sistem zračenja, ki omogoča dihanje v vseh smereh in ne le v eni smeri, kot je običajno pri drugih membranah. Zgornji del čevlja je iz premium 2 mm nubuk usnja in zračne Teramide SL. Vezalke se zavezujejo daleč naprej proti konici čevlja, kar omogoča dobro prilagodljivost in fiksiranje stopala. HFS (Heel Fit System) dobro drži peto na mestu pri hoji navkreber. Čevelj ima full-lenght vmesni podplat, ki daje dodatno podporo stopalu na grobem terenu.
  Izvejte več

 4. Drom Lady čevlji

  Boreal - Drom Lady čevlji

  Redna cena: 163,90 €

  Klubska cena: 131,13 € (-20%)

  Boreal Drom je odličen ženski čevelj za dostope, brezpotja, lažje plezanje in tudi vsakodnevno uporabo. Agresiven Vibram®Pepe podplat se izvrstno obnese tako v skali kot na mehkejših terenih. Super dihajoča Sympatex membrana je vkomponirana v znani Borealov Dryline® sistem zračenja, ki omogoča dihanje v vseh smereh in ne le v eni smeri, kot je običajno pri drugih membranah. Zgornji del čevlja je iz premium 2 mm nubuk usnja in zračne Teramide SL. Vezalke se zavezujejo daleč naprej proti konici čevlja, kar omogoča dobro prilagodljivost in fiksiranje stopala. HFS (Heel Fit System) dobro drži peto na mestu pri hoji navkreber. Čevelj ima full-lenght vmesni podplat, ki daje dodatno podporo stopalu na grobem terenu.
  Izvejte več

Izdelkov: 4

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer