Smučarska oprema

Smučarska oprema

Smučarska oprema je prava izbira za najbolj zahtevne uporabnike! Blagovna znamka Movement je nastala leta 1999 v švicarskih Alpah. Od takrat Movement velja za pionirja v razvoju unikatnih smučarskih rešitev, predvsem s svojo novo geometrijo smuči. Tesno sodelovanje z najboljšimi freeriderji in extremnimi smučarji ter lastna tovarna zagotavlja realizacijo najboljših, tudi nekonvencionalnih idej. Smuči Movement nesporno veljajo za najboljše v razredih big mountain in free touringvedno bolj pa se uveljavljajo tudi v segmentu speed touring. Poglejmo glavne poudarke: ALP TRACKSnajboljše od najboljšega, odlični materiali, ročna izdelava, najboljša turna smučka na trgu! Ultra light lesena sredica s karbonsko plastjo po vsej površini. SESSION: vrhunske turne smuči, najboljše v razredu FREE TOURING. Lesena sredica s 5 karbonskimi osmi. RACE PRO: tekmovalne turne smuči z minimalno težo, v svoji najširši izvedbi 85 mm z rokerjem predstavljajo odlično izbiro za moderne klasike in smučarske odprave. Katere smuči priporočajo za kakšen namen najboljši smučarji? Poglej tudi www.movementskis.com in pošlji povpraševanje na info@promontana.si. 

DODATNI POPUST OB NAKUPU DVEH ARTIKLOV ALI VEČ! Zbiramo prednaročila za naslednjo sezono! Izkoristi priložnost in si zagotovi najboljše smuči po najboljših cenah. Samo do 31.3.19! Poglej KATALOG 2019/20.

Izdelkov: 3

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer
 1. Race Pro 66 Women smuči

  Movement - Race Pro 66 Women smuči

  Redna cena: 799,00 €

  Klubska cena: 479,40 € (-40%)

  Super lahka serija smuči namenjena turno smučarskim tekmovanjem, odpravam in vsem, ki jim je nizka teža najpomembnejši dejavnik pri izboru opreme. Karbonska plast po vsej površini, izbrana ultralight karuba lesena sredica in najnaprednejša tehnologija zagotavljajo smučem visoko konkurenčnost v vedno bolj priljubljenem razredu fast & light.
  Izvejte več

 2. Session 89 Women smuči

  Movement - Session 89 Women smuči

  Redna cena: 799,00 €

  Klubska cena: 479,40 € (-40%)

  Turne smuči iz razreda FREETOURING so idealna izbira za tiste turne smučarke, ki se spogledujejo s freeride spusti. Pet karbonskih osi zagotavlja odlične vozne lastnosti pri nizki teži. 10 cm light rocker spredaj omogoča vrhunsko plavanje v celcu.
  Izvejte več

 3. Race Pro 66 smuči

  Movement - Race Pro 66 smuči

  Redna cena: 799,00 €

  Klubska cena: 479,40 € (-40%)

  Movement Race Pro je super lahka serija smuči namenjena turno smučarskim tekmovanjem, odpravam in vsem, ki jim je nizka teža najpomembnejši dejavnik pri izboru opreme. Karbonska plast po vsej površini, izbrana ultralight karuba lesena sredica in najnaprednejša tehnologija zagotavljajo smučem visoko konkurenčnost v vedno bolj priljubljenem razredu fast & light.
  Izvejte več

Izdelkov: 3

na stran

Mreža  Seznam 

Nastavite padajočo smer