Petzl - PETZL QUARK LEDNO ORODJE BAJLA

Hiter pregled

Quark je vsestransko ledno orodje, zasnovano predvsem za tehnične vzpone in ledno plezanje. Dobra uravnoteženost in dober oprijem v vseh vrstah ledu, lahko zatikanje zaradi posebne oblike glave ter "Griprest" in "Trigrest" za večje udobje in učinkovitost pri plezanju brez uporabe zapestnih zank so glavne prednosti tega orodja.

Na voljo: Na zalogi

Redna cena: 199,70 €

Klubska cena: 179,73 € (-10%) 

Več pogledov

Petzl Quark je vsestransko ledno orodje, zasnovano predvsem za tehnične vzpone in ledno plezanje. Dobra uravnoteženost in dober oprijem v vseh vrstah ledu, lahko zatikanje zaradi posebne oblike glave ter "Griprest" in "Trigrest" za večje udobje in učinkovitost pri plezanju brez uporabe zapestnih zank so glavne prednosti tega orodja. S popolnoma prilagodljivo glavo si ga lahko priredimo za to, kar ga najbolj rabimo. Z dodatnimi utežmi, ki jih pritrdimo na klino, dobi orodje še boljšo uravnoteženost za ledno plezanje, brez kladiva ali lopatke ter obročkov in kavljev na ročaju pa dobimo odlično in lahko orodje za dolge zimske vzpone (npr. za snežne smeri in grape ipd.).

Lastnosti:

  • odstranjliva lopatka ali kladivo,
  • možnost dodajanja dodatnih uteži na klino,
  • ergonomsko oblikovan ročaj z izolacijsko zaščito pred mrazom z nastavkoma GRIPREST in TRIGREST (varovalo za prste in spodnji del dlani),
  • držalo z gume z možnostjo nadprijema,
  • zamenljiva ICE klina s posebno oblikovano konico za vse vrste ledu, primerna za zatikanje tako v ledu, kot v skali,
  • izvrtina v špici cepina pod ročajem,
  • odstranljiva nastavka za lažji zapik ratišča v sneg.

Dolžina: 50 cm

Teža: 550 g (brez kladiva/lopatke in nastavkov na ročaju le 460 g),

Garancija: 3 leta.

Cepin je dobavljiv po naročilu!

Šifra VA_2U004--------D
Velikost 000
Znamka Petzl