Vaude potovalna torba
CategoriesVaude Nahrbtnik Potovanja

Potovalne torbe in kabinski nahrbtniki Vaude

Pri izbiri nahrbtnika, ki ga lahko vzamete na letalo, je pomembno upoštevati dimenzije, ki jih določa letalska družba. Tipično so za kabinsko prtljago dovoljene dimenzije 40x20x25 cm, ki se lahko shranijo pod sedežem, ali večje torbe do dimenzij 55x40x23 cm, ki gredo v nadglavni predal. Pri izbiri bodite pozorni na funkcionalnost, udobje nošenja in kvaliteto materialov. Za specifične modele in dodatne informacije lahko obiščete spletno stran ProMontana, kjer so na voljo različni nahrbtniki za letalska potovanja.

Izbira pravega kabinskega nahrbtnika je ključnega pomena za udobno in zanesljivo potovanje z letalom. Nahrbtnik, ki je prilagojen dimenzijam dovoljene kabinske prtljage, omogoča, da prihranite čas in stroške pri registraciji prtljage ter izognete se tveganju za izgubo prtljage. Splošno sprejete dimenzije za kabinsko prtljago so običajno okoli 55 cm x 40 cm x 20 cm, čeprav se te lahko razlikujejo glede na letalskega prevoznika. Pomembno je, da pred potovanjem preverite specifične omejitve in zahteve letalske družbe.

Potovalni nahrbtniki in torbe za potovanja Vaude

 

VAUDE ponuja različne tipe kabinskih nahrbtnikov, ki so prilagojeni različnim namenom potovanja:

 1. Poslovni nahrbtniki: Ti so običajno elegantnejši, z dobro organiziranimi predeli za prenosnike in dokumente, idealni za kratka službena potovanja.
 2. Nahrbtniki za kratke izlete: Manjši in lažji, namenjeni osebam, ki potrebujejo samo osnovne stvari. Pogosto so zložljivi ali zelo prilagodljivi.

Prednosti:

 • Ergonomsko oblikovanje za udobno nošenje.
 • Okolju prijazni materiali in trajnostna proizvodnja.

Za več informacij o specifičnih modelih si poglejte ponudbo potovalnih torb in nahrbtnikov.

Kaj upoštevati pri nakupu potovalnega nahrbtnika oz. torbe

Pri nakupu kabinskega nahrbtnika je pomembno upoštevati naslednje dejavnike:

 1. Materiali in trajnost: Izbirajte nahrbtnike, izdelane iz trpežnih in lahkih materialov, kot so visokokakovostni najlon ali poliester, ki so odporni na obrabo in trganje. Pogosto se najdejo tudi ekološki materiali, ki zmanjšujejo vpliv na okolje.
 2. Ergonomija in udobje pri nošenju: Nahrbtnik naj ima oblazinjene naramnice, ki so nastavljive, in ergonomsko oblikovan hrbtišče, ki zagotavlja podporo in zračnost. Modeli z dodatnimi pasovi okoli bokov ali prsi lahko razporedijo težo enakomerneje.
 3. Dodatne funkcije: Iščite funkcionalnosti, kot so vodoodpornost, skriti žepi za varno shranjevanje dragocenosti, prostori za elektroniko in lahko dostopni žepi za dokumente ali potovalne potrebščine, ki so koristni med potovanjem.

Priljubljeni nahrbtniki in torbe za potovanje Vaude

Vaude ponuja široko paleto nahrbtnikov in torb za različne namene. Njihov fokus je predvsem v gorništvu in alpinizmu ter v gorskem kolesarjenju.

Znanje in rešitve s teh področij sedaj prenaša v kategorijo potovalnih nahrbtnikov in torb, ki so zaradi tega edinstveni na tem področju in ponujajo posebne prednosti, ki jih pri uveljavljenih znamkah potovalnih nahrbtnikov in torb sicer ne opazimo.

VAUDE – CITYTRAVEL 90 in 60 POTOVALNA TORBA

Vaude potovalna torba

Sodoben, srednje velik potovalni kovček s prefinjeno rešitvijo za pakiranje: naložite ga lahko od spredaj ali od zgoraj, tako da lahko hitro najdete, kar potrebujete; zapiranje na rolo omogoča tudi popolno prilagodljivost glede velikosti vašega tovora. Mrežasti žep z zapiranjem na zadrgo v notranjosti vozička zagotavlja jasno organizacijo majhnih predmetov, dodaten sprednji žep pa ohranja vaše potovalne dokumente in telefon pri roki. Voziček je izdelan iz prožnega materiala, ki vključuje 50 % recikliranih materialov. Oznaka VAUDE Green Shape pomeni okolju prijazne, funkcionalne izdelke iz trajnostnih materialov.

Ogled izdelka

VAUDE – CITYDUFFEL 65 POTOVALNA TORBA / NAHRBTNIK

Velika večnamenska torba, primerna za večino potovanj: karkoli boste morali prevažati, bo ta potovalna torba poskrbela za to. Njegova impresivna prostornina 65 litrov lahko shrani veliko opreme za kampiranje, šport ali potovanja.

Ogled izdelka

VAUDE – MUNDO CARRY-ON 38 NAHRBTNIK

kabinski nahrbtnik

Vaude Mundo Carry On 38 nahrbtnik. Nahrbtnik ima dimenzije 55x40x23 cm, kar omogoča, da ga na letalu lahko pospravite v predal nad sabo.

Poleg tega se mu lahko pospravijo naramnice, kar preprečuje poškodbe in olajša transport.

Dodatno zagotavlja dobro organizacijo z razdelitvijo notranjosti.

Vsestranski, moderen nahrbtnik za pohodništvo, krajše gorske ture in vsakdanje življenje odlična za vsakodnevno uporabo zaradi praktičnega zapiranja z zadrgo.

 • praktičen potovalni nahrbtnik velikosti za ročno prtljago
 • naramnice lahko pospravite v hrbtni del
 • hiter in enostaven dostop do različnih predelkov

Ogled izdelka

VAUDE – MUNDO 50+ (in 65+) TO GO NAHRBTNIK

potovalni nahrbtnik

Prostorni Mundo 50+ ima udoben sistem vzmetenja, ki ga lahko v hipu pospravite, ko ga ne potrebujete – idealno za lete in javni prevoz. Praktičen za na pot: vključuje zelo majhen nahrbtnik (“To Go”), tako da lahko vzamete s seboj svoje potrebščine kot ročno prtljago ali na kratke izlete. In da lahko v tem srednjem nahrbtniku čim hitreje dostopate do svoje opreme, je na sprednji strani tudi zadrga za dober dostop do glavnega predala. Prenosnik in kable lahko varno shranite v praktičnem pisarniškem organizatorju. Nahrbtnik je bil izdelan tako, da morebitni tatovi ne bodo imeli neposrednega dostopa do zadrge – prava prednost na letališčih ali drugih nevarnih območjih. Dva dodatna ročaja olajšata dviganje in pospravljanje paketa. Oznaka VAUDE Green Shape pomeni okolju prijazne, funkcionalne izdelke iz trajnostnih materialov.

Ogled izdelka

Pakiranje potovalnega nahrbtnika

Pri pakiranju kabinskega nahrbtnika je koristno uporabiti nekaj praktičnih nasvetov, ki vam bodo pomagali maksimalno izkoristiti prostor:

 1. Uporabite vakuumske vreče ali zvitke: S stiskanjem oblačil zmanjšate njihov volumen in sprostite prostor za druge predmete.
 2. Organizatorji prtljage: Delilniki in manjše torbice pomagajo ohraniti red, ločite lahko oblačila, elektroniko, toaletne potrebščine in drugo.
 3. Večnamenska oblačila in dodatki: Izberite oblačila, ki se lahko nosijo na več načinov ali se medsebojno kombinirajo, da zmanjšate količino prtljage.
 4. Dostopnost pomembnih predmetov: Postavite dokumente, denarnico, ključe in druge pomembne predmete v lahko dostopne žepke, da ne izgubljate časa z iskanjem po nahrbtniku.

Uporaba teh tehnik ne samo da optimizira prostor, temveč tudi olajša pakiranje in razpakiranje, kar je še posebej koristno med potovanji.

Zaključek

V članku smo raziskali različne vidike izbire in uporabe kabinskih nahrbtnikov za letalska potovanja. Poudarili smo pomembnost pravilnih dimenzij, različne tipe nahrbtnikov glede na namen potovanja, kriterije za kakovostne materiale in udobno nošenje, ter priljubljene modele znamke VAUDE. Za maksimalno izkoristek prostora smo predlagali uporabo vakuumskih vreč, organizatorjev prtljage in večnamenskih oblačil. Pri izbiri nahrbtnika je ključno upoštevati individualne potrebe potnika glede na dolžino in namen potovanja, kot tudi osebne preference glede dostopnosti in organiziranosti prtljage.

Oglejte si vse izdelke za potovanja v spletni trgovini.

Prijavite se na naše e-Novičke

  Spremljajte nas

  Pomoč uporabnikom

  KONTAKTNI PODATKI

  ProMontana trgovina, Durango d.o.o.

  Prevzemna točka in “show room”:
  Partizanska cesta 18
  4000 Kranj

  GSM: +386 51 66 85 99

  Elektronski naslov:
  info@promontana.si
  promontana.kranj@gmail.com

  DELOVNI ČAS TRGOVINE

  PON: 10.00 – 15.00

  TOR: 10.00 – 18.00

  SRE: 10.00 – 15.00

  ČET: 10.00 – 18.00

  PET: 10.00 – 15.00

  Copyright © 2022 | Promontana.si | Isaac.si

  Omogočamo kartična plačila:

  V košarico