DMM NAHRBTNIKI:

DMM je razkril novo linijo nahrbtnikov, vreč in nahrbtnikov za vrvi, potovalnih torb. Olajšale vam bodo potovanja, še posebno “premikanje”po letališčih, potepanje po hribih in plezališčih.

Nova linija DMM nahrbtnikov je izdelana iz trpežnih, močnih materialov, postreže s čistimi linijami, popolno funkcionalnostjo…..

DMM nahrbtniki

 

Flight nahrbtnik za vrv je dovolj velik  (45 l) športno plezalni nahrbtnik z veliko in trpežno ponjavo za vrv. Izpopolnjen je do zadnjega detajla (žepi, ročke za nošnjo,…) in vanj z lahkoto pospravimo vso opremo za celodnevno plezanje plus 80m vrvi. Sistem odpiranja na sistem   ̋kovček˝  omogoča hiter in enostaven dostop do opreme.

Ponudi še dodatno elastično malo “ponjavo” s katero lahko preko nahrbtnika pripnemo nanj še čelado , dodatnaoblačila….(sistem kot se pri kolesarski nahrbtnikih pričvrsti čelada).

Hrbtišče DMM Flight-a pa je kot pri pravih nahrbtnikih in nam omogoča nošenje težkega tovora tudi na daljše razdalje.

 

DMM Flight from DMM Climbing on Vimeo.

 

Void potovalka je trpežna in bo kos grobemu ravnanju na letališčih in odpravah in potovanjih. S tremi različnimi volumni bo zadostila vsem potrebam (45 l, 75 l ali 100 l). Ponaša se z močnimi zankami za prenašanje, z dobrim hrbtiščem za nošenje kot nahrbtnik….

 

Zenith je mali (18 l) plezalni nahrbtnik, a dovolj velik in tehnično dovršen za plezanje daljših večraztežajnih smeri. Ozek spodnji delomogoča nemoten dostop do zank z opremo ter vrečke za magnezij, gladek profil pa zmanjša možnost, da se nahrbtnik na zoženih odsekih zatakne. Sistem zapiranja z zadrgo na sprednji strani preprečuje, da bi stvari padle z nahrbtnika ter olajša dostop do opreme tudi na visečih varovališčih. Skupaj z zunanjimi žepi in sistemom zank je nahrbtnik natančno to, kar potrebujete za večje vzpone.

 

Vector je popoln nahrbtnik za resne plezalne, alpinistične ture. S svojimi 45 litri vam nudi zadosten volume za vso opremo, trpežen in na otip trši material bo kos še tako ostri skali, zanke za vrv, dodatna “torba / cekarček” za železnino, poseben sistem zapiranja....in še in še... Nahrbtnik za vse resne obiskovalce gora!

Video:

DMM Vector from DMM Climbing on Vimeo.

 

Naša ponudba DMM-ja!

Do 13.6.2014 do 23:59 pa lahko sodelujete še v DMM nagradni igriIzpolnete vprašalnik in mogoče bo petek trinajsti prinesel srečo vam!

(splošni pogoji nagradne igre)

 

Nagrade:

 

  • DMM Vector nahrbtnik + Thor kompleti (1x12cm, 1x18cm, 1x25cm) + Renegade ali Puma pas + set zatičev Wallnut 1-11
  • DMM Flight nahrbtnik + Alpha Sport kompleti (2x12cm, 3x18cm) + Viper ali Vixen pas + Rhino vponka
  • DMM Void 100l potovalka
  • DMM Void 75l potovalka
  • DMM Void 45l potovalka
  • DMM Zenith nahrbtnik

 

V koliko vas DMM ne izbere, se lahko obrnete na nas....