Lifetrek trekingi in potovanja:

Letos smo že bili v Maroku, Mehiki ... pred nami je Bolgarija, Korzika in Peru, Bolivija, Čile

Z veseljem vas vabimo na naše zagotovljeno treking potovanje v Bolgarijo in vam sporočamo, da imamo le še nekaj prostih mest. Takoj po prvomajskih praznikih, natančneje 7.5.2014 ob 20.uri pa pripravljamo predstavitev omenjenega potovanja, ki jo bo vodil g. Janez Pretnar. Predstavitev se bo odvijala v naših prostorih na Partizanski cesti 18 v Kranju (nad trgovino Promontana). Ker je število sedežev omejeno, vas prosimo, da nam svojo udeležbo sporočite.

Za vse tiste, ki bi si želeli odpotovati nekoliko dlje in za daljši čas pa pripravljamo potovanje po Južni Ameriki: Peru, Bolivija, Čile. Pridno zbiramo prijave, da bo odločitev še lažja, smo vam v tem pred velikonočnem času pripravili posebno ponudbo: vsaki prijavi, ki jo prejmemo do vključno petka 25.4.2014, podarimo 50€

Če spadate med tiste, v katerih pomlad in poletje prebudita obilo energije, mladostniške nagajivosti in želje po novih doživetjih, potem bo aktivno potovanje na Korziko kot nalašč za vas. Na otoku se bomo predvsem potepali, kampirali in se "odklapljali" s plezanjem, šli bomo na pohod po zaresnih gorah, se spustili v neoprenih in popolni opremi skozi božansko lepe kanjone, pa spet plezali in raziskovali morje v vseh možnih oblikah. Vmes pa bomo zaužili osnovne kulinarične dobrote, srknili kakšen kozarec okusnega vina in se podali novim avanturam naproti.

Za več informacij lahko obiščete našo spletno stran www.lifetrek.si, nas poiščete in všečkate na Facebook-u, pokličete na 04 20 14 874 ali 040 508 852 ali pa nam pišite na info@lifetrek.si.