LOWA ATC (All Terrain Collection) je vrhunska kolekcija čevljev za vse terene. Izdelek premijskega razreda iz Bavarske. In to pri skupni proizvodnji več kot 2 milijona izdelanih parov na leto! Pri tem Lowa prisega na 100% Made in Europe. Veliko večino izdelajo na sedežu družbe v Jetzendorfu, ostalo v svojih obratih v Italiji in na Slovaškem.

Lowa ATC je kolekcija vsestransko uporabnih čevljev, namenjenih turam v sredogorje, sprehodom po gozdu in utrjenih poteh, družinskim izletem, kolesarskim turam, običajni vsakodnevni uporabi. V ponudbi je več kot deset modellov. Na čelu kolekcije je Renegade, najbolj prodajan pohodniški čevelj v Evropi. Nizka verzija modela Renegade je dobila svojo tretjo generacijo, še boljšo in bolj uporabno, a v bolj modnem izgledu, z originalnim Lowinim podplatom. Zaradi velika uspeha Renegade II ostaja v ponudbi. Oba modela sta v celoti iz kvalitetnega usnja (nubuk in velur), z Goretex membrano, odličnim kopitom in stabilnostjo.

Če pri Renegadu ni kompromisa, ko gre za kvaliteto, je Lowa Taurus dober kompromis med kvaliteto in ceno. Namesto nubuk usnja je Taurus izdelan iz robustnega tekstila v kombinaciji z velur usnjem. Goretex membrana, vrhunsko kopito, odlična stabilnost ostajajo.