Začeli smo leta 1992 z izdelavo oblačil za plezanje in jogo. Izkazalo se je, da so oblačila dobro služila tudi drugim strastem, tako da smo dodali nove izdelke z "namenom" in iz sveta črpali navdiha.

Šivali smo oblačila v naši garaži in jih pošiljali strankam v škatlah za sadje, zbranih iz lokalne trgovine. Za deklaracije smo smo uporabili stare časopise, dodali eterična olja in ročno izrezali izdelan papir z rezalnikom za pice. Naš prvi delavec je spal na tečajih, ležišču, ki se je čez dan spremenilo v delovno mizo.

prana oblačila za jogo

Kaj se je spremenilo od takrat?

Smo zrasli v družbo, vendar je večina naših prvotnih zaposlenih še vedno tu. Sodelujemo pri poslovanju s podobno mislečimi, ki želijo spodbujati ohranjanje in ustvarjati pozitivne spremembe, kar odraža isti namen, kot v starih časih. Organski bombaž, pravično trgovino in pobude za vetrne elektrarne, so to, kar podpiramo.

Navdihnjeni smo športniki, kot plezalcem Chrisom Sharmo - ki je bil z nami že od začetka - in yogistko Shiva Rea. Ti prijatelji, in veliko naših strank, pomagajo navdihovat naše izdelke. Zato tudi naš ustanovitelj, Beaver Theodosakis, še vedno odgovarja na pisma strank.

Če pogledamo nazaj, mislimo, da nam ime Prana prilega precej dobro. Pogled naprej (ker imamo radi spremembe), smo veseli, da vidimo, kaj prinaša prihodnost.

To je naša zgodba. Upamo, da so vam všeč naši izdelki. Pozdravljamo vaše povratne informacije in se veselimo priložnosti, da vam služijo.


 

ŽENSKA OBLAČILA | MOŠKA OBLAČILA | VREČKE MG | JOGA