SKYWALK 10 ZOBE AVTOMATSKE DEREZE

SKYWALK 10 ZOBE AVTOMATSKE DEREZE

SKYWALK 10 ZOBE UNIVERZALNE DEREZE

SKYWALK 10 ZOBE UNIVERZALNE DEREZE

AUSTRIALPIN - SKYWALK 10 ZOBE POLAVTOMATSKE DEREZE

SKYWALK 10 zobe univerzalne dereze so najboljša izbira za treking ture, hitro, enostavno gorništvo ter ne preveč zahtevno uporabo na snegu in led.

Skywalk prožne 10-zobe dereze iz jekla z kombinirano vezavo so primerne za čevlje, ki so združljivi z polavtomatskimi derezami, pri čemer tudi majhna stopala niso problem. Dereze SKYWALK so nastavljive po velikosti s pomočjo premične sredinske palice in peresa, ki se zaskoči. Čebulasta oblika anti-bot plošč, ki se drži na podplatu čevlja, prispeva k odstranjevanju snega.

119,92 € 149,90 €
-20%
Dobavljivost:
NA ZALOGI
(odprema v enem dnevu)
SKU
VA213--------D

SKYWALK 10 zobe univerzalne dereze so najboljša izbira za treking ture, hitro, enostavno gorništvo ter ne preveč zahtevno uporabo na snegu in ledu.

Te prožne 10-zobe dereze iz jekla z klasično vezavo so primerne za čevlje, ki niso združljivi z derezami, pri čemer tudi majhna stopala niso problem. Dereze SKYWALK so nastavljive po velikosti s pomočjo premične sredinske palice in peresa, ki se zaskoči. Čebulasta oblika anti-bot plošč, ki se drži na podplatu čevlja, prispeva k odstranjevanju snega.

Teža: 930 g

Material: jeklo

Standard: EN 893:2010, UIAA 153

Podrobne informacije
Spol Unisex
Znamke AUSTRIALPIN
Barva bela
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!