Turna oprema

Turna oprema

TURNA OPREMA in SMUČARSKA OPREMA MOVEMENT - BORN IN THE SWISS ALPS. Movement je vrhunska švicarska znamka za turne smuči in freeride smuči, znana po naprednih inovativnih rešitvah. Lastna tovarna in proizvodnja zagotavljata kvaliteto in hitro odzivnost. Ekipa sodelavcev je sestavljena iz odličnih freeriderjev in ekstremnih smučarjev na čelu z Aurilen Ducrozom, dvakratnim svetovnim prvakom in štirikratnim zmagovalcem Verbier X'trema.

Serija ALP TRACKS predstavlja najboljše od najboljšega, top materiali, ročna izdelava, najboljša turna smučka na trgu! RACE PRO so tekmovalne turne smuči z minimalno težo, v svoji najširši izvedbi 85 mm z rokerjem predstavljajo zanimivo izbiro za alpinistične spuste in odprave. Smuči GO so najboljše v razredu FREERIDE, ALLMOUNTAIN in BIGMOUNTAIN.

V kolekciji Movement so tudi turni pancarji, palice, čelade in nahrbtniki. V sodelovanju z dvema drugima vrhunskima znamkama po načelu Movement by Colltex in Movement by Marker pa vam lahko ponudimo tudi turne kože Colltex in turne vezi Marker.

 

Nastavi padajočo smer
Poglej kot Mreža Seznam

1 element

na stran
  1. -30%
    Rating:
    0%
    MOVEMENT - APPLE 65 WOMEN SKI
    391,30 € 559,00 €
Nastavi padajočo smer
Poglej kot Mreža Seznam

1 element

na stran