CategoriesŠotori

Šotori in predprostori za kombi Vaude

Za ljubitelje prostosti, ki radi raziskujejo naravo in uživajo v spontanih avanturah, je kombi več kot le vozilo – je sopotnik na vsaki pustolovščini. Prava oprema lahko potovanje naredi še bolj udobno in prijetno. Med najbolj ključnimi dodatki so šotori, prilagojeni za kombije. V tem članku vam predstavljamo linijo šotorov za kombi znamke Vaude, ki so znani po svoji vzdržljivosti, funkcionalnosti in okolju prijaznih materialih.

Vaude: Zaveza Kakovosti in Okolju Prijaznemu Oblikovanju

Nemška znamka Vaude je na trgu že desetletja znana po svojem trajnostnem pristopu v svetu outdoor opreme. Vsak izdelek, ki ga izdelajo, odraža globoko zavezanost ekologiji in inovacijam. Vaude šotori za kombi niso izjema; izdelani so iz recikliranih materialov in zasnovani tako, da zmanjšujejo vpliv na okolje.

Linija Šotorov za Kombi Vaude

Vaude ponuja več modelov šotorov, ki so posebej zasnovani za uporabo s kombiji, vsak z unikatnimi lastnostmi, ki ustrezajo različnim potrebam in stili potovanj:

Vaude Drive Van XT - Šotor in predprostor a kombi

Vaude Drive Van XT – Ta šotor je idealen za večje skupine ali družine. Z lahko aluminijasto konstrukcijo in velikim bivalnim prostorom ponuja udobje doma, stran od doma. Sistem za hitro postavitev omogoča enostavno montažo in demontažo.

Vaude Drive Van Wing - Šotor in predprostor a kombi

Vaude Drive Wing – Ta večnamenski nadstrešek se lahko hitro pritrdi na večino standardnih kombijev, zagotavlja dodaten senčni prostor in zaščito pred elementi, idealen za krajše postanke ali kot dodatno zavetje ob šotoru.

Vaude Drive Van – Manjša in bolj kompaktna verzija XT modela, ta šotor je odličen za pare ali manjše skupine. Kljub manjši velikosti ne skopari z zaščito pred vremenskimi vplivi in udobjem.

Vaude Drive tent - šotor za kombi

Ne glede na to, ali potrebujete dodaten prostor za spanje, zavetje pred soncem ali zaščito pred dežjem, šotori za kombi Vaude ponujajo zanesljivo rešitev za vsako potovanje. Z njihovimi inovativnimi oblikami, trajnostnimi materiali in preprosto uporabo, Vaude šotori za kombi niso le praktičen dodatek, ampak ključni del vaše avanture na prostem.

Z investicijo v šotor za kombi Vaude ne boste le izboljšali svoje izkušnje na cesti, temveč boste prispevali tudi k ohranjanju narave, ki jo tako radi raziskujete.

Šotori so na voljo po naročilu v trgovini Promontana v Kranju ali preko spleta. Rok dobave je 7 – 10 dni.

Prijavite se na naše e-Novičke

  Spremljajte nas

  Pomoč uporabnikom

  KONTAKTNI PODATKI

  ProMontana trgovina, Durango d.o.o.

  Prevzemna točka in “show room”:
  Partizanska cesta 18
  4000 Kranj

  GSM: +386 51 66 85 99

  Elektronski naslov:
  info@promontana.si
  promontana.kranj@gmail.com

  DELOVNI ČAS TRGOVINE

  PON: 10.00 – 15.00

  TOR: 10.00 – 18.00

  SRE: 10.00 – 15.00

  ČET: 10.00 – 18.00

  PET: 10.00 – 15.00

  Copyright © 2022 | Promontana.si | Isaac.si

  Omogočamo kartična plačila:

  V košarico